Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika7889

Pytanie do facetów Gdybyś Ty tak zrobił co by to znaczyło

Polecane posty

Gość Monika7889

Przy kłótni uznał, że pozwalasz odejść dziewczynie bo wiesz że bardzo ją ranisz i tego nie chcesz, ale mówisz z przejęciem że zawsze może na Ciebie liczyć. Jednak nie rozstaliście się. Teraz wszystko robisz pod nią, bardziej bierzesz pod uwagę ją niż siebie. Ostatnio mówisz po kłótni: planuję z Tobą przyszłość i nie to że chcę żeby tak się stało- ale gdyby już tak się stało że znalazłabyś sobie kogoś wartościowszego, to chcę żebyś nie miała z ni tych problemów co ze mną. Dlatego pomogę Ci je rozwiązać. Dla Ciebie. O co może Ci chodzić? Troszczysz się bardzo o tę dziewczyną, ale czy ją kochasz?

Gość gość
Ja nie ranie dziewczyn, zacznijmy od tego.A to mi wyglada na manipulacje, Czy milosc nie wiem.

Gość Monika7889
Możliwe, tylko po co miałby tą dziewczyną manipulować

Gość gość
byś tańczyła jak on ci zagra i jeszcze czuła się winna naprawdę tępa jesteś autorko

Gość gość
Nie wiem, za malo danych, tak mi przyszlo do glowy, bo moj kumpel podrywal dziewczyny na FB i Fotce,a jak sie dowiedziala, udawal skruszonego i mowil, ze chce odejsc dla jej dobra i zeby znalazla sobie kogos innego,bo on ma zryty beret,ona go zalowala, a on wciaz zdradzal, a kiedy znow to wykryla powiedzial, ze przeciez ostrzegal. I wciaz gadal, ze mu na niej zalezy. Ale naprawde nie wiem jak jest w ym wypadku. Ja nie udaje ze chce odejsc i nie odchodze, jestem szczery. Albo sie staram i wyjasniam,albo rzucam, ale nie sciemniam i nie mieszam nikomu w glowie i trudno mi sie wczuc w taka osobe ;)

Gość Monika7889
Może bez przesady, że jestem tępa. Zakochanemu trudno zobaczyć prawde

Gość gość
jprd:-o wez ty sie zapytaj tego kogos,a nie tu bzury wypisujesz,kuzwa co my wrozki jestesmy glupia locho

Gość Monika7889
To znaczy mi się wydaje, że on nie odszedł bo mu mnie.. żal? Jak mi oznajmił, że pozwala mi odejść to wpadłam w panikę i kazałam mu by mnie zostawił, mówiłam, że ok, że się z tym pogodzę, tylko "za chwilę", ale moje zachowanie wyraźnie wskazywało, że zaraz mi serce stanie;)

Gość Monika7889
Gościu, a myślisz, że od tej osoby dostanę szczere info tym bardziej że ponoć mną manipuluje? Pomyśl..

Gość gość
do wrozki napisz,albo do prezydenta:D,bo cie ugniata rozum

Gość Monika7889
Dziękuję paru? osobom za sensowne odpowiedzi na temat

Gość gość
On cie kocha!!!!

Gość gość
ma coś z sumieniem może ktoś próbował przez niego targnąć się na życie

Gość gość
Hmmm... bardzo możliwe. Na początku naszej znajomośc***opłakałam się przez niego pierwszy raz i przez błahostkę. A on jak się żegnaliśmy później, pytał o coś w stylu czy: niczego sobie nie zrobię jak pójdzie. Bardzo mnie to zdziwiło..

Gość gość
on ma w pewnym sensie radochę z manipulacji tobą a ty i inni czytają to jak chcą czasem dojrzałość pozorna jest i kryje ciemną stronę słabośc****obserwuj to są wyłącznie hipotezy może autor tego tekstu to wyga kto wie najlepiej wypracować sobie własne zdanie ale uczciwie.

Gość gość
Ja tak mówie jak chce zaroochać niby laska myśli ze mi na niej zależy, ale daje jej luz, to ją jeszcze bardziej nakręca i sama wraca :)

Gość Monika7889
Jeśli mowa o manipulacji to czy w ogóle jest możliwość, że kocha i faktycznie planuje wspólne życie? Niczego więcej ja sama nie chce od życia jak wiedzieć na czym stoję

Gość Monika7889
Ooo... właśnie dla seksu ze mną nie jest, u mnie z tym na maksa krucho.

Gość gość
te manipulant kiedyś tobie się przytrafi

Gość gość
co chcesz powiedzieć że spotykacie się dla korków z matmy?

Gość Monika7889
Nie, ale uprawiamy seks rzadko, a gdy mnie boli, to od razu przestaje. Ja mam wyrzuty sumienia a on po tym zachowuje się jak najwspanialszy facet na świecie. (chyba faktycznie chce u mnie wywołać wyrzuty sumienia)

Gość gość
Moni ty go lepiej poznaj a potem będziesz dewagować!bo coś tu nie pasuje za mało wiedzy za dużo spekulacji napompujesz sobie głowę nie wiadomo czym i poleci może czyjaś koronkowa robota

Gość Monika7889
Masz rację, ale wiesz z jakiego powodu go nie znam? Bo, tak jak wszyscy sugerują- to osoba manipulująca. Widziałam jak perfekcyjnie kłamie wszystkim dookoła. Czasem nawet nie musiał tego robić. Po prostu jest uzależniony. Ja też go nie raz przyłapałam na kłamstwie. Dla tego mam na jego temat misz masz w głowie..

Gość Monika7889
Więc próbuję go poznać od początku a nadal wiem tyle co nic, bo każda rzecz, sytuacja mogła być zarówno naznaczona szczerością jak i ściemą

Gość Monika7889
Aż w końcu doprowadziło mnie to do kafeterii... Każda wiedza jest lepsza od żadnej

Gość Danio155
NLP jak nic... Im bardziej dziewczyne odsuwasz to tym bardziej biegnie... Jest dla Cb nie dobry, ale lapie cie za serce to, ze myslisz ze on by cie tak poprostu wypuscil. Sprawdz to, jesli mowi prawde, to bedzie sie staraj, a jesli nie, to olej typa.