Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wybic z glowy corce aby przestala jezdzic stopem

Polecane posty

Gość gość

Proszę was abyście udzelili mi jakiś konkretnych rad co mam zrobić, aby moja corka ( 2 gimn) przestała jezdzic stopem? dowiedziałam się ze zamiast w autobus wsiasc nie raz sobie stopa lapie, kategorycznie zabrnilam jej, ma wykupione bilety autobusowe i koniec.Nie pozwalalm na lapanie obcych samochodow. . Ostatnio znow idzialam jak probowla zatrzymać stopa ,w tym ze ja się zatrzymałam wtedy, myslalam ze jej strzele Tyle mowie o zagrożeniach no ale nie dociera . Co robic?

Gość gość
sama ją odwoź do domu

Poproś kogoś znajomego albo znajomego znajomego, kogoś kogo ona nie zna :P aby ją wziął na stopa i niech ją trochę nastraszy zaplanuj akcję wcześniej. Może to ryzykowne i drastyczne ale jak prośby groźby i nie pomagają? :P albo znajdź takie historie, które się wydarzyły i przeczytaj jej. Chociaż nie sądzę aby coś do niej dotarło i w sumie się dziwię, że ma tyle lat i nic nie kuma.

Gość gość
a ja nie wiem kiedy ona akurat zechce isc na stopa a kiedy nie A o historiach PRAWDZIWYCHZ PORWANIAMI, G***TAMI TYLE JUZ JEJ NAOPOWIADAAM ZE AZ MI SAMJE POZNIEJ SIE TO SNILO A na niej male wrazenie robilo

Gość fajne to
moze corka wie co robi i nie wsiadzie so samochodu jak jej intuicja zabroni

Gość fajne to
szkoda ze jako matka nie rozumiesz ze ciorka jest wolna jako matka powinnas wsadzic se glowe w du

Gość gość
chyba drastycznie trzeba. cóż chyba musisz na youtubie albo chomiku poszukac programu 997 michala fajbusiewicza wówczas musisz puscic gówniarze.

Gość gość
Ja pół życia stopem podróżowałam. Aż raz czekałam na busa, wcale nie na stopa tym razem. Nagle jeden samochód zwolnił, kierowca mnie oblukał, pojechał kawałeczek dalej, zawrócił, zatrzymał się koło mnie i proponował podwiezienie. Wydało mi to się podejrzane ale zauważyłam, że obok kierowcy siedzi dziewczyna w moim wieku mniej więcej i zdecydowałam się wsiąść. Okazało się, że spoko ludzie. Ale uraczyli mnie taką opowiastką. Ich koleżanka z roku czekała na stopa i żaden kierowca się nie zatrzymał, za to jakieś miejscowe ciule, wciągnęli ją w krzaki i zg****ili ją bardzo brutalnie, dlatego jak mnie zobaczyli samą czekającą po ciemku, zawrócili żeby mnie zabrać. To był mój ostatni stop w życiu.

Gość gość
Ja to wszystko doskonale wiem o czym piszecie i jakie zagrozenia to ze sobą niesie, tlumacze ,wpajam młodej ale ona i tak swoje :/

Gość gość
przyloz jej z dwa klapy na d**e jak inaczej nie trafia