Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 lolek bolek

problem z dziewczyna

Polecane posty

Go艣膰 lolek bolek

mam problem z moj膮 dziewczyn膮 a konkretnie z sexem, masz stosunek wygl膮da nast臋puj膮co, ona zdejmuje ubrania k艂adzie si臋 na plecach i czeka a偶 w ni膮 wejd臋, podczas stosunku le偶y jak k艂oda i nic zero reakcji.. Co mam zrobi膰? Ona m贸wi ze jej to odpowiada..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
a jak bys chcial zeby wygladal wasz seks? kobieta jest w stanie wiele w lozku zrobic, musi czuc sie kochana i akceptowana, napisz cos wiecej bo ciezko powiedziec dlaczego tak jest, moze sie wstydzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 drewniana_panienka
porozmawiaj i poka偶, co ma robi膰, mo偶e si臋 kr臋puje powiedzie膰, 偶e brak jej do艣wiadczenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
uwielbiam takich jak lolek, zakladaja temat i nie odpisuja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tadeusz Boy Zelenski napisal kiedys, ze mezczyzna jezeli juz zacznie, to powinien za wszelka cene doprowadzic kobiete do orgazmu. Z twojego opisu wynika, ze tego zadania nie wypelniasz. Wejsc****oruszac to nie wszystko, a brak reakcji partnerki potwierdza tylko twoja nieudolnosc, albo brak doswiadczenia. Zainteresuj sie roznymi wariantami wstepnej gry i zanim wejdziesz, doprowadz dziewczyne do lekkiego obledu - aby chciala zawsze troche wiecej niz jej w tym momencie dajesz. Wezcie sobie czas - powoli i skutecznie do przyjemnosci. Napalona i rozpieszczona dziewczyna na pewno bedzie reagowala inaczej, niz tylko pasywnie lezec i czekac az w nia wejdziesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lolek bolek
tylko 偶e ja pyta艂em co jest nie tak, co mam zmieni膰, co doda膰.. Ona m贸wi 偶e jej odpowiada taki sex..

Udost臋pnij ten post