Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościówka86r

znaczenie snu Białe Robaki

Polecane posty

Gość Gościówka86r

Ja miałam bardzo dziwny sen. Na palcu u prawej nogi (prawdopodobnie na 4 licząc od dużego) zobaczyłam że wystaje mi coś białego, chciałam to wycisnąć jak zaskórnika jednak to się ciągnęło ok 5cm długości i było grube jak glizda. Wyciągnęłam to i ono zaczęło się szybko poruszać. Chciałam zrobić zdjęcie (nie wiem czemu), mój brat próbował pilnować żeby nie uciekło. Ta glizda robiła się raz płaska i wracała z powrotem do swojej postaci. Brat niechcący upuścił mi ją na nogi i wleciała mi z powrotem do tego samego palca, jednak w ostatniej chwili ją wyciągnęłam. Obudziłam się pełna strachu. Dodam że ostatnimi czasy śnią mi się różne rzeczy. Kobiety które chcą zawładnąć mym ciałem. Jednym z nich była miła staruszka która odwiedziła mnie w szpitalu, żegnając się ze mną chciała wejść w moje ciało- jednak zaczęłam wołać Boga i mówić precz Szatanie i sen się skończył. Druga była muzułmanką jadącą bardzo dużym samochodem i bardzo sie na mnie patrzyła. Później weszła do pokoju podeszła i chciała we mnie wejść aby zawładnąć moim umysłem, tu również zaczęłam wołać Boga i mówić precz Szatanie, obudziłam się sparaliżowana. Co to może znaczyć?

Gość Gościówka86r
nikt się nie wypowie?

Gość gość
wczoraj snilas o tym jak popelnilas samobojstwo :D kretynka, nie pij tyle :o