Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie w duchy i demony oraz zjawiska nadprzyrodzone

Polecane posty

Gość gość

? ksieza to potwierdzają bo np. jak stosuja egzorcyzmy to taki demon potrafi poruszac przedmiotami wokoło samą siła woli

Gość lacerta salamandra
Tak oczywiście, to forum to siedlisko duchów, demonów i zjawisk nadprzyrodzonych.

Gość gość
tak a spotkalas/es sie z czyms takim?

Przestałem wierzyć w duchy odkąd jeden wych*ujał mnie na pieniądze i się więcej nie pokazał.

Gość gość
duchów nie ma zmarli sa w niebie albo w czyscu demony podszywaja sie pod zmarłych

Gość Ależ Milordzie
Mam unikatową umiejętność przyciągam debili na forum ,na którym się pojawiam .

Gość gość
Jest już taki wątek. Poszukaj: Czy doswiadczyliscie kiedykolwiek czegos strasznego i niewytlumaczalnego Linka nie mogę wkleić, ob oznacza go jako spam :O

Gość Zuzanna Amelia ææ
To podciagnij topik. Nie ma zjawisk nadprzyrodzonych. Po prostu nasza wiedza na obecnym etapie nie jest jeszcze na tyle zaawansowana aby umiec te zjawiska wytlumaczyc.

Gość gość
Wierzymy.

Gość gość
Syn fubu przyszedł i domaga się pieszczot. Gdzie ten gość z numerem jeden się podział?

Gość gość
Też idź spać.

Gość gość
Desmodus rotundus. Nic mi się nie chce, co najwyżej mogę Cię podrapać za uchem. Czekaj aż gość się obudzi.

Ja nie wierzę, to mogą być urojenia chorych psychicznie albo mających chwilowe problemy z psychiką.

Gość gość
Wierzę że warto zapoznać się z tym co pisze jakiś prawdziwy egzorysta. Takie relacje można znaleźć w internecie, poprzez zwykłe wygooglanie np hasła "egzorcysta". Ja w ten sposób trafiłam na ciekawą książkę z dużą liczbą opisanych przypadków nawiedzeń. To zmienia światopogląd nawet największych sceptyków. (Sorry ale tytułu ani linku nie podam bo nie chcę być posądzana o reklamowanie czegokolwiek).

Gość gość
Nie, to nie są urojenia żadnych osób chorych psychicznie. Część jest wynikiem działania pewnych czynników na ludzki mózg, część jest związana z bardzo silną więzią między ludźmi, a częsci z nich nie daje się jeszcze logicznie wytłumaczyć. Nie każdą historię przyjmuję bezkrytycznie, ale zdarzają się sytuacje, których nie da się wyjaśnić w żaden racjonalny sposób. A coś w rodzaju telepatii z osobami najbliższymi znam z własnego doświadczenia.

Gość gość
wierze ze po smierci ciala tu na ziemii zostaje dusza inaczej energia,ktora czeka na nastepne wcielenie.