Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego na forum kobiecym

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego na forum kobiece wwalaja się faceci i plota co im slina na jesyk przyniesie.

Gość gość
zazdroszczą nam ,że mamy kobiece forum....

Gość gość
Ale czy to tylko zazdrość skoro tyle plota bzdur

Gość gość
a gdzie ty widzisz tych facetów? że ktoś posługuje się Nickiem w rodzaju męskim, nie oznacza, że przy monitorze siedzi facet, często to kobiety udające facetów, jedna nawet się przyznała, że robi tak dla zabawy

Gość gość
Często o tym swiadczy sposób wypowiedzi: jednak cos rozki mentalnie focetow od kobiet.

Gość gość
ja mam uja wiec jestem babą :)

Gość gość
to coś takiego jak Anna Grodzka :D

Gość gość
Jal uia wkładasz w d... to w pewnym sensie jesteś.

plotą i p******ą to baby z tego forum - ileż można słuchać o obsranych d****h dzieci i o tym, że ktoś rzucił jakąś frajerkę. i jeszcze: "Boże, jak ja wyglądam". chociaż takie prymitywizmy zdarzają się i facetom:O

Gość gość
Baby taz pieprza- bo to forum dla bab, ale co faceci tu robia.Chca posluchac pieprzenia bab.Poza tym to baby przewijają bachory, a nie faceci, tylko niektórym się to zdarza,a i to nieczesto.

no to sobie wchodź na tematy: ciąża, od kiedy podawać marchewkę , zostawił mnie, zdradza mnie, tc, cc, mm, g***o, g***o, g***o przeciez te teamty są wyraźnie oznaczone jeśli jesteś seksualna to powinnaś sie cieszyć z obecności facetów tym bardziej, bo możesz ich cyber *********

Gość gość
Meska to jest tylko nazwa forum.Jesli się nie zgadzasz to przyjnij, ze tam wchodzą jakies "meskie" kobiety.A na kobiece zniewieściali faceci?

Gość gość
cyber to rzeczywiście niebywala atrakcja, a ile urodzilo się cyber dzieci, tylko gdzie te alimenty na nie?

Gość gość
Jak zajść w cyber ciaze - może odpowiesz broken.

Gość gość
a gdzie jest napisane że kafeteria to damskie forum? chyba kawę piją wszyscy???

Gość czupuurek
Bo wirtualne nołlajfy szukają okazji do wyrwania babeczki?

Gość gość
Napisales,ze możesz ich cyber *********** O jakie ci cyber chodzilo, ze tam tyle gwiazdek?

Gość gość
O czupurek, to miałoby sens, tylko to takie nieudaczniki, ze w realu nie potrafią?

nie wiem co jest złego w cyber znajomości, mimo tego, że nie szaleję za tą formą kontaktu, to uwierzcie, że nawet towrzyskie osoby szukają na necie randek. a cyberseks to chyba komfort dla seksualnych - coś jak w "Człowieku demolce". możesz pisać co Ci w duszy gra, masturbować się kiedy chcesz. taki lepszy seks, źle mówię? zawsze możesz przerwać. mi się wydaje to bardzo ajne, bezpieczne, czyste i ludzie na coś takiego powinni się przerzuić. nie ma ciąży, nie ma hiva, czasem nawet nie jest to zdrada.

Gość czupuurek
Widocznie boją się japy otworzyć do kobiety w realu, z tego powodu siedzą na babskiej kafeterii. O kurcze! ja też :)

Gość gość
Czyzbys był onanista, a nie lepiej to jakas panienka?Jaka to atrakcja samemu.Czy same teksty tak bardzo ciebie podnicaja, ze az wytrzymać nie możesz? To z żadna baba nie dasz rady bo zanim się zacznie to u ciebie już się skończy.

jestem aseksualną kobietą:) i się nigdy nie masturbowałam bo i po ch*j?:) wiem, że cyber jest bardzo fajny dla seksualnych więc nie rozumiem, czemu seksualne kobiety nie lubią facetów w cyber przestrzeni, skoro mogą się wtedy do nich dosiąść bez zobowiązań:)

Gość też mi coś
brokeninside87 nikt nie wie że jesteś starym obleśnym transem

Gość gość
Jak dosiasc? do kompa bez zobowiazan.A realny swiat to pewnie fikcja. Tazdy człowiek to istota seksualna,ale wśród nich sa nimfomanki i erotomani,

każdy jest seksualny w sensie płciowości. ale nie każdy w sensie potrzeb:) dosiąść w wyobraźni. sami dobrze wiecie, ja jestem w tym zielona, ale sami znacie to boskie uczucie co ja Wam będę pisać a może tutejsze kobiety są lesbami po prostu?