Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jelitowka zalamka

Polecane posty

Gość gość

1 dziecko zachorowalo 5 dni temu, wymioty straszne 2 dziecko 2 dni pozniej, wymioty jeszcze gorsze + biegunka kolejne 3 dni i dzisiaj ja czuje sie fatalnie, na szczescie brak wymiotow i biegunki. Nikt nie goraczkowal, Wyczytalam ze objawy przy rota i norovirusach pojawiaja sie od 1 do 3 dni. Kurcze minelo 5 dni i dopiero teraz mnie zlapalo? Przechodziliscie to tez rodzinnie? jak bylo?;-)

Gość gość
U mnie w mieście szaleje ostatnio norowirus, kilka szkół jest zamkniętych. Mnie to nie dotyczy, bo dziecko jeszcze małe, ale czytałam wypowiedź babki z sanepidu, że mimo że objawy ustępują po kilku dniach to zaraza się nawet jeszcze przez miesiąc! Pewnie nie zlapalas od razu, stąd objawy kilka dni później.

Gość gość
Napiszcie w których częściach Polski takie rota wirusy panują i gdzie szkoły pozamykali przez to , u mojej małej też dzisiaj nie wiadomo czemu dużo dzieci do szkoły nie przyszło.

Gość gość
Nawet tydzień może być odstępu od zachorowań w rodzinie. U mnie w domu jelitówka non stop.

Gość gość
Gość z 16:39 - Lublin.

Gość gość
u nas-poludnie lodzkiego- tez panuje, choc o zamykaniu szkol nie slyszalam. Rok temu wigilie spedzilismy w przychodni, przez wlasnie przedluzajaca sie jelitowke z wymiotami, ktora pewnie zlapal wlasnie w przychodni tydzien wczesniej. W tym roku syn caly grudzien ma katar, troche kaszle, szykuje sie wiec wizyta w przychodni, a jak pomysle ze bedzie powtorka, to juz mam dosc