Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penisek 7 cm

Długość członka 13 cm

Polecane posty

Gość penisek 7 cm

mój ma 13 cm gdy stoi a gdy wisi 7 cmm czy to dla was mały czy w sam raz i czy jeszcze urośnie bo mam 15 lat a kolezanki mówią że mały

Gość gość
miałam takiego w c*pce szczeże to nic ciekawego dla mnie im gróbszy i dłuższy tym lepszy lubie być dobrze wypełniona

no pewnie jak kazda z nas :P chociaz jak masz grubego to mozesz mile zaskoczyc jak wytrzymaly jestes i wiesz co robic z kobieta

Gość gość
drogi chłopcze, nie ważna długość w tylko długość w gdyż kobieta wymaga ok. 10 minut stymulacji łechtaczki zanim osiągnie orgazm. Jeśli strzelisz spermą po 2 minutach, to flakiem nie doprowadzisz kobiety do orgazmu, Zatem, wystarczy penis nawet 3cm by zadowolić kobietę, byleby długo stał, gdyż łechtaczka leży parę cm poniżej spojenia łonowego.

Gość gość
za długi ch**j, to ból dla kobiety, bo wali w szyjkę macicy!!!Taki chłop/ogier musi nakładać pierścień ograniczający głębokość wejścia penisa do pochwy, lub bzykać krowy, które są głębsze i przyjmują penisa byka nawet 60cm.

Gość kaamilka 26
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę 15. wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

Gość gość
Autorko drugiego wpisu- radzę ci SZCZERZE wziąć się za ortografię

Gość gość
13 cm.to bardzo duzo