Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto byl ostatnio w smyku ile kosztuje garnuszek

Polecane posty

Gość gość

ile kosztuje garnuszek na klocusze w Smyku firmy fisher price? kto ostatnio kupowal lub widział cenę?

Gość gość
ale to jest tandeta sama go kupilam w tamtym roku i nie polecam, bez sensu

Gość gość
serio? bo syn nie ma zadnego sortera i myslalam o tym ale orginal z fp a nie o tej podrobię z allegro

Gość gość
w ch... drogi jest w smyku ok 130 zł, a ja kupiłam w realu albo lecrercu za 89 zł (oryginalny FP), ale marny jest. Dostaliśmy inny sorter od znajomych jakiejś francuskiej firmy i jest dużo lepszy. Mamy też ślimaka FP i moja mała sobie przycięła paluszek klapą jak miała jakieś 10 miesięcy. Moim zdaniem zabawki FP są mooooocno przereklamowane i kosmicznie drogie.

Gość gość
no ja oryginalny kupilam:) ale naprawde nie polecam, a Ty zrobisz jak uwazasz:)

ja pierdziele, czy tu wszystko wyskakuje jako spam??? masakra. napiszę najbardziej łopatologicznie jak się da. klocki drewniane pudełko z przykrywką sorterem. Poszukaj w internecie.

łał weszło. klocki są fajniejsze. moja ciągle je wyrzuca z pudełka i ma zabawe. a sortować jeszcze nie kuma :)

Gość gość
a my mamy i ślimaka FP i garnuszek FP (Mikołaj przyniósł), synek ma 10 miesiąc i uwielbia obie te zabawki. Jeszcze nie sortuje tylko wrzuca do otwartych, ale widać, że sprawia mu to radość.

Gość gość
przed mikolajem była promocja w smyku na ten garnek i kosztowal ok 80zł

Gość gość
ja byłam pare dni temu w smyku szukać prezentu dla chrześniaka i kosztował 99 zł

Gość rodzynka_1
jeśli kupowaliście zabawki od fisher price to nie wyrzucajcie paragonów,bo można je zarejestrować na necie i wziąć udział w loterii świątecznej mattel. kupiłam szceniaczka uczniaczka i też zeskanowałam swój i teraz czekam na wyniki ^^ maaarzy mi się samochód :P tak wiem! jestem naiwniaczkiem! :)

Gość chlipchlip
do pani która była w smyku, dziecki wielkie!!!!

Gość lodzia3
zawsze jest tak, jednym fishery podchodzą innym nie, ile ludzi tyle opinii :/ dla mnie to w porządku są te zabawki

Gość gość
To ten garnuszek jest spoko czy nie? Ktos chce kupic mojemu dziecku, ale moge zmienic.

Gość gość
My jesteśmy zadowoleni, mała dostała go na roczek, teraz ma 19 mies. Nadal się bawi, na różne sposoby, myślę że to kwestia dziecka, jednemu podejdzie, innemu nie. Garnek jest niezniszczalny, dużo już przeżył, a wygląda jak nowy. Młoda oprócz wykrzystania go jako sorter chowa w nim różne rzeczy, gotuje, wysadza miśki jak na nocnik:-)

Gość eurekaaaa
zabawki z fishera jeśli chodzi o jakość to jak najbardziej super,ale nie każda np podchodziła mojemu dziecku, po prostu tematycznie, przerobiliśmy kilka, niektóre się przyjęły niektóre nie. trzeba mniejwięcej wiedzieć co lubi dziecko btw. o co chodzi z tą loterią świąteczną od mattel? wie ktoś?

Gość Aurelianalila
dokładnie, trzeba najpierw ogarniać co może polubić dziecko. Z tą loterią mattela jest tak, że jak kupisz ich produkt jakikolwiek i zeskanujesz paragon i go zarejestrujesz na jakiejś stonce to możesz brać w niej udział. Stronka to bodajże listdomikolaja.pl i chyba tam masz generalnie wszystkie informacje o tym