Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to prawda że faceci boją się ładnych kobiet

Polecane posty

Gość gość

? czy to prawda, że do kobiety ładnej (w mniemaniu konkretnego mężczyzny) jest trudniej podejść i zagadać niż do przeciętnej?

Gość gość
a po co zagadywać? Niech kobieta sama się ruszy

Gość gość
pytam poważnie..bo ostatnio usłyszałam to od pewnego faceta i nie wiem czy to on jest odosobniony czy wszyscy tak mają

Gość sympatyczny gość z kolczykiem
Nie wiem czy wszyscy, ale Ja na przykład tak mam. Zaraz podniosę temat, to sobie poczytasz jak mam :)

Gość gość
to jest poważna odpowiedź. Jeśli wychodzisz z takim hasłem to kobiety powinny ruszyć się i same zagadywać facetów a nie czekać na ich ruch

Ja się boje tylko ludzi takich ja ja i pokroju Roberta Cieślaka, Igora Pikusa, Aleksandra Solonika oraz Edmunda Kolanowskiego. A jak ktoś się boi zagadać, rozmawiać z kobietami to ja nie wiem co to ma być.

Gość gość
? pytanie do mężczyzn:)

Gość gość
nieprawda

Gość gość
Na pewno boja się mądrych. A jak jest głupia i ladna to leca jak muchy do lepu

Gość gość
ciekawe dlaczego boją się mądrych? :)

Gość gość
raczej mądrych się boja :o ładne to chcą puknąć tylko 🖐️

Gość gość
Potwierdzam boją się bardziej :)

Gość gość
Boją się, pierwsza odpowiedź w tym temacie już niesety o tym swiadczy.

To nie tak,że się boją. Im kobieta piękniejsza i inteligentniejsza, tym większa i tak już sporej wielkości lista wymagań. Niektórzy po prostu przeliczają na chłodno,że nie kalkuluje im się stałe zabieganie i staranie się o czyjeś zainteresowanie i wybiera łatwiejsze w obyciu kobiety

Gość gość
ładna kobieta jest droga w utrzymaniu bo pazerna, chciwa, egoistyczna

Gość gość
część naewno się boi, ale są tacy co podejdą

Gość gość
Egoistyczna, tak. Ale my się same utrzymujemy.

Gość gość
'' tym większa i tak już sporej wielkości lista wymagań'' bo kobieta zawsze wymaga więcej niż może dać

Gość a co tam powtórzę
boimy się, że ładna kobieta będzie miała więcej szans na zdradę nie kazdy facet chce jeść tort z innymi, wolimy jeść własne g***o samemu

Gość gość
nie oszukujmy się ładna kobieta będzie miała bujną przeszłość seksualną, dużo większą szansę na zdradę, będzie znacznie, znacznie wymagająca niż normalna kobieta.

znam to z autopsji,zakonczylismy zwiazek po czterech miesiacach,bardzo atrakcyjna kobieta ,nie miala duzych wymagan w kwestiach finansowych bo byla niezalezna,zaczalem sie bac ze ja strace i nie zauwazylem przez to pewnych sygnalow.nie boimy sie atrakcyjnych lecz czasem za czesto o nich myslimy a nie robimy tego czego pragna

Gość gość
Nie chodzi o pieknosc tylko wyglad i zachowanie. Ja tez niektore unikam jak ognia chociaz nikt nie powie ze sa ladne, predzej wredny babsztyl.

Gość gość
Ladna kobieta ma duze wymagania i mniemanie o sobie ! To nie jest tak ze sie boimy ich a raczej tego ze dostaniemy od takiej dziewczyny kosza ktora moze podciac nam skrzydla ! Ladna kobieta jest wybredna i byle czego nie chce , czesto flirtuje i zdradza to ich wina nie nasza !

Gość gość84
Tak jak wyżej: trudno taką zapoznać, bo ona ma spore wymagania. I trudno się dziwić, gdyż może przebierać w kandydatach. Pozatym do takich kobiet mimo wszystko startuje cała masa kolesi więc tym trudniej zwrócić jej uwagę. Powyższe powstało w oparciu o osobiste doświadczenia - parę ładnych dziewczyn też znałem ;)

Nie boimy się, ale prawdą jest, że do ładnych kobiet mamy inne podejście niż do przeciętnych i brzydul.

Gość gość
Po pierwsze - często takie dziewczyny są dość zadufane w sobie, bo wydaje im się, że jak są już ładne, to są nie wiadomo kim są i czekają na "księcia". Po drugie - takie laski często nic nie dadzą od siebie, nie uśmiechną się nawet zachęcająco, tylko mina księżniczki i czekają aż chłopak będzie za nimi biegał i się poniżał, a nie każdy chłopak ma na to ochotę. Po trzecie - to fakt, że takimi laskami interesuje się sporo facetów, więc odwróćcie sobie dziewczyny sytuacje - chciałybyście rywalizować z kilkoma innymi dziewczynami o chłopaka? Nie chciałybyście, prawda?

Gość gość
E tam się boją, czasami to że jest ładna nie wystarczy, musi być też fajna, sympatyczna, a nie jakaś królowa śniegu.

Gość gość
2013-12-17 19:55:28 gość E tam się boją, czasami to że jest ładna nie wystarczy, musi być też fajna, sympatyczna, a nie jakaś królowa śniegu. x Dokładnie. One myślą, że tylko wygląd się liczy.

Gość taki jeden facecik
oj jak to czytam, to mi się śmiać chce :) osobiście nie boję się pięknych kobiet :) napiszę więcej, bardzo często podchodzę do nich i zagaduje :D często jednak okazuje się, że po kilku zdaniach dochodzę do wniosku, że kobieta ta nie ma sobą nic poza urodą do zaoferowanie :/ oczywiście nie generalizuję! kilka razy dostałem od nich kosza, ale nie zrażało mnie to nigdy :) i muszę przyznać, w naszym cudownym kraju jest mnóstwo przepięknych kobiet! dziewczyny, dziękuję Wam za to, że jesteście, bez Was ten świat nie byłby taki piękny! :*

Gość gość
tyle, że większość po za ładnym wyglądem nic nie ma