Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w ciąży nosiłyście seksowną bieliznę

Polecane posty

Gość gość

Witam :) jestem na początku 6 miesiąca ciąży i chciała bym zrobić mężowi niespodziankę, tzn. założyć seksowną bieliznę, co o tym myślicie ? Zakładałyście ? Jak reagowali wasi partnerzy?

Gość drewniana_panienka
jeśli Tobie to sprawia przyjemność to noś, w czym problem? facet byłby dziwny, gdyby wolał Cię w rozciągniętych pantalonach :) .

Gość gość
Ale ja pytam o typowo seksowną bielizna, na co dzień jestem zadbana, mam ładną bieliznę :) tylko się tak zastanawiam czy nie kupić sobie no jakiejś haleczki ze stringami, może pończochy, chce mu zrobić taką malą niespodzianke, bo zasłużył :)

Gość gość
nie noszę w ogóle seksownej bielizny, więc w ciąży też nie...ale jak lubisz.. i w dodatku nie szkoda C****eniędzy na ubranko "na raz" to sobie kup ;)

Gość gość
W 6 miesiącu pewnie jeszcze nie najgorzej wyglądasz więc dlaczego nie.

Gość gość
A to, że Ty nie nosisz to już Twój problem :) wiem, że gdy ją ubiorę to mój mąż będzie zachwycony :) już widzę jego wzrok :) wiem, że faceci lubią takie rzeczy :) heh przecież nie kupuje takich rzeczy na co dzień, ale raz na jakiś czas mogę sprawić sobie i mojego mężczyźnie tym przyjemność :) a poza tym, że przytyłam 4 kg jest wszystko ok, nie mam rozstępów itp., piesi mi urosły, z czego akurat się ciesze :)

Gość gość
A załóż cokolwiek. Ciężarne i tak są aseksualne.

Gość gosccc
ja w 6 m-cu prawie nie mialam brzucha, zakladałam lużniejsza sexi halke, szpilki, ponczochy makijaz byl zachwycony

Gość gość
Nie qwa barchanowe gacie. Boże co za tepe strzały :D

Gość gość
Szpilki ale p***bka z ciebie . Z reszta w ciazy jestes i tak paskudna i aseksualna . A twoj maz udaje ze sie mu podoba- musi

Gość gość
A co to seksowna bielizna? Ja przed zajsciem w ciaze tylko stringi nosilam, koronkowe, fikusne, staniki tez ladne. W ciazy zaczelam nosic zwykle bawelniane majtki albo bokserki albo koronkowe i tak jest do teraz. Spalam zawsze w koronkowych, czy przezroczystych koszulkach nocnych.

Gość gość
Dobra, jakas ladna koszulka do spania, ale kobieta z brzuchem ciazowym, ponczochach i szpilkach wyglada...niesmacznie i aseksualnie. Na zabawy w niegrzeczna kochanke bedziesz miala czas po porodzie.

Gość gosccc
pisalam ze ja nie mialam brzucha prawie teraz czasem mam wiekszy jak sie dobrze najem:D:D

Gość gość
Akurat to co mój mąż myśli na ten temat to nikt z Was nie wie, znam go bardzo dobrze :) i wiem kiedy udaje, a kiedy nie.. :) szpilek może bym nie zakładała, że jakąś ładną haleczkę i stringi :)