Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje dziecko spi w dzien tylko na rekach jak tylko odkładam płacz

Polecane posty

Gość gość

w nocy ze mną..jak to zmienić..ma 4 tyg

Gość gość
Jest jeszcze maleńkie, takie dzieci często nie zdają sobie sprawy, że są już poza organizmem mamy dlatego potrzebują jej wiele uwagi, spróbuj je ciasno owinąć becikiem :) dziecko w brzuchu ma mało miejsca, więc jeśl ito zrobisz będzie czuło się bezpieczniej :)

Gość gość
Ja kładłam do łóżeczka moja bluzkę w której chodziłam i podziałało bo dziecko wtedy czuje twój zapach i czuke się bezpiecznie

Gość gość
Może huśtawka elektryczna? Da ci troche odsapnąć

Gość gość
moja pierwsz corka miala podobnie tylko byla kolysana jak tylko przestawalam kolysac budzila sie.Tak bylo bardzo dlugo. kolysalam do lat 6........

Gość gość
a moze chusta, zawsze to wiecej swobody dla rąk. Niestety słyszalam juz o wielu nieodkładalnych dzieciach - czasem nie udaje sie znaleźć metody. A jak w wózku?

Gość gość
też kładę bluzkę czasem działa..jak tylko odkładam oczy otwierają się szeroko ehh próbowałam bujać w nosidełku ale nie działa..

Gość gość
na spacerze śpi, ale mieszkamy na 4 piętrze więc nie ma opcji że wózek z góry na dól

Gość gość
jak wy uczyłyście swoje dzieci własnej przestrzeni..mój jest płaczliwy..więc w dzień cały czas na rączkach albo u mnie albo u męża, ale raczej u mnie...w nocy śpi podłączony i jest ok ale chce nauczyć go samodzilenego spania

Gość gość
Mój synek od urodzenia spał ze mną . Nosiłam go praktycznie cały czas na rekach gdzie potem sie przyzwyczaił i chciał . Teraz ma 9 miesiecy i nosic go nie musze , oduczył sie gdy zaczął zostawac z babcią .

Gość gość
jaKa to metoda? nic nie rozumiem z tego

Gość gość
Moja tak miala na początku. W nocy było w miarę ale w dzień na rękach i jak tylko odkładalismy do łożeczka to sie budzila. Przeszło jej jak miala niecałe dwa miesiące i tak zostało do teraz a ma 9 miesięcy. Od tamtego czasu ani tylko raz spala ze mną w łozku i to dlatego że miala gorączkę, co chwilę sie budzila, marudzila, płakała przez sen itd a mi nie chciało sie ciągle chodzic do jej pokoju i sprawdzać czy wszystko ok.

Gość ksennnaaaa
Rada z ciasnym owijaniem jest dobra, tez to stosowalam i u nas pomoglo. Z tym, ze owijalam zboja do 6 miesiaca :D. Juz sie baliśmy, ze tak mu juz zostanie :p