Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o ludziach którzy nie myją rąk po wyjściu z toalety

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłam ,że wiele kobiet np w galeriach handlowych itd po wyjściu z kibla nie myje w ogóle rąk :O Nie wiem jak jest u facetów,ale podejrzewam ,że nie lepiej... Niby nie moja sprawa ,ale one dotykają tym potem klamek , poręczy, jak o tym pomyślę to sie brzydzę czegokolwiek dotknąć ... Przecież w takim kiblu aż się roi od bakterii, napewno nie raz deski były obszczane czy obsrane ,a watpie żeby byy dokładnie czyszczone. bleh :O

Gość gość
np dzisiaj wchodzi do łazienki w galerii właśnie taka wylansowana babka , w fajnych ciuchach , wychodzi z toalety i nie myje rąk tylko tymi brudnymi rękami poprawia włosy... poprawienie włosów jest dla niej wązniejsze od higieny :O

Gość gość
Nie wiem jak ty, ale ja tam desek od kibla rękami nie dotykam :o myślisz, że jak umyjesz ręce w galerii w kiblu, a potem położysz rękę na klamce drzwi to jesteś czysta jak łezka? :o 🖐️

Gość gość
może są na tyle sprytne i mają na tyle sprawne kończyny, żeby nie musieć dotykać niczego pupą ani rękami poza papierem toaletowym?

Gość gość
pracuje w banku i nawet sobie nie wyobrazasz ilu pracownikow (obojga plci) nie myje rak po wyjsciu z kibelka

Gość gość
jak któraś nie potrafi sikać bez siadania na deskę, to w drogeriach można kupić papierowe nakładki z taką fajną dziurką ;) korzystam z nich, gdy mam grubszą sprawę do załatwienia

Gość gość
A co mam sądzić? Brzydzę się ich, zwłaszcza, że tak jak napisałaś, dotykają przedmiotów, które są używane przez nas wszystkich Zauważyłam, że bardzo często te, które nie myją rąk po wyjściu z toalety, to te najbardziej odpicowane lalunie Tipsy na kilometr a pod nimi kilogram syfu

Gość niezznajomy
Pewnie je potem oblizują

Gość gość
ja na poczcie i jest to samo :O nie tylko wsrod pan z okienka ale i listonoszy.

Gość gość
Oszczędzają wodę . G***o i tak jest wszędzie .

Gość gość
no tak najlepiej tak założyć ,że g***o i tak jest wszędzie i je jeszcze bardziej rozprzestrzeniać :O