Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do wszelkich terrorystek

Polecane posty

Gość gość

Co wy zrobicie jak za kolejna dekade,czy tez cale pokolenie przyjda nowi madrzy i ustala nowe zasady zywienia niemowlat,to tez slepo bedziecie im wierzyc? Wlasnie przegladam poradnik z lat 80. Kp nie dluzej niz 9 miesiecy, soki od drugiego,zupy od 4,twarog od 6 czy 7, rosol wczesniej niz mieso. Dzis zalecenie zupelnie inne. Ale badania ciagle sa nowe, ciagle cos odkrywaja. A jak udowodnia,ze to jak karmicie swoje dziecko dzisiaj spowoduje straszne choroby w przyszlosci,to nie bedziecie zalowaly,ze bylyscie takimi terrorystkami? To tyczy sie obu stron. Kp i mm.

nie ma co się spinać, i tak większość z nas i naszych dzieci zachoruje na choroby cywilizacyjne, rak to nas zeżre. I nie ważne jak kto był karmiony,

Gość gość
Nie stosuje się ściśle do wszystkiego. W zasadzie to bardziej się nie stosuję jak stosuję.

Gość gość
Dns jestes terrorystka? Pytam sie tych nawiedzonych terrorystek:P

nie jestem terrorystką, jestem terroryzowana :O

Gość mamu
co ma do tego terroryzm. tak natura stworzyła ten świat, że piersi dają mleko, jak u wszystkich ssaków. to chyba jasne, że to najzdrowsze. po co karmić się sztucznizną.

"sztucznizna" o losie.... :O byłaś karmiona mm, żeś taka "mądra" ?? :D:D

pytam, bo niby to dziec**** mm sa malo inteligentne

Gość gość
mnie modyfikowane mleko z dzieciństwa z przekleństwami wychodzi :)

Gość gość
dns, zaczynasz tłumaczyć swoje żarty, to zły znak. jeszcze te jarzące tu są z Tobą :D

Gość gość K
Jeszcze były dobre rady o kielichu na krążenie i apetyt.

hahha Led po pewnym czasie przebywania tutaj zaczęłam wątpić w ludzkość :D

dobre hasło z tymi przekleństwami :D już wiem, co następnym razem odpowiem mamie hahaha ;)

Gość gość
dziecku ten kielich w butelce rozumiem, czy z kieliszka kazali poić?

Gość mamu
a co to jest jak nie sztucznizna?

Gość gość K
Takie bywały często zalecenia lekarskie, szczególnie dla kobiet z niskim ciśnieniem i anemią spowodowaną jadłowstrętem. Polecano słynną 'Byczą Krew', ewentualnie 'Słoneczny Brzeg', oczywiście w rozsądnych ilościach - 1 kielich do obiadu lub kolacji.

Gość mamu
haha, no i trafiłaś, byłam niestety karmiona mm.

Gość gość
najsmieszniejsze sa te, ktore maja cos z glowa i udaja, z emaja dzieciaka a calutkie dni na kafe spedzaja :D Wystarczy spjrzec na godziny postow :D Ubaw po pachy z kretynek :D

a czy rozmawiałaś o tym ze swoją mamą? czy dałaś jej do zrozumienia, że bardzo źle postąpiła? Wg mnie ona nie dała ci tego co jest najlepsze i powinnaś zerwać z nią wszelkie kontakty. Zachowała się jak wyrodna matka podając ci mm :O przykro mi

16.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość najsmieszniejsze sa te, ktore maja cos z glowa i udaja, z emaja dzieciaka a calutkie dni na kafe spedzaja smiech.gif Wystarczy spjrzec na godziny postow smiech.gif Ubaw po pachy z kretynek smiech.gif ************** Led, tylko my jesteśmy tu zalogowane :D jak się czujesz ze swoim wyimaginowanym dzieckiem? Ja dobrze, szkoda tylko, że ostatnio takie trochę marudne. Muszę się wysilić i lepiej je sobie wyimaginować :)

Gość gość K
Pewnie, że źle postąpiła, zła mama, niedobra mama (tu powinien paść klaps dla wyrodnej niewłasnocycem karmiącej). Powinna czekać, aż jej dzieciak sam padnie z głodu i zrobić sobie nowe.

Gość gość
nie wiem, cos spac nie moze :\ chyba wyimaginowany brzuszek go boli... parze koperek i czekamy na tatusia.

Gość gość
gosciu 21:13, czy normalna kobieta bez dziecka bywa online o 7 rano, 2 w nocy, 6 rano, 13, 15, 18, 1 w nocy i 4? nie, tylko mama małego dziecka ma taką fantazję :)

Rozumiem autorkę. Wielkie ZA i wielkie PRZECIW, a za parę lat jeszcze coś tam wyjdzie w badaniach. Trzeba wszystko równoważyć i rozsądnie podchodzić do żywienia wiadomo, że nie dam niemowlęciu wódki z colą i zupki chińskiej na zagrychę ale bez przesady :P

Gość gość
ten symulant po prostu nie chciał spać, a ja nawet dziąsła mu posmarowałam Dentinoxem :D

Gość gość
nowe wyniki badań powiedzą, że ludzkość przeżyła cudem przez te kilkadziesiąt tysięcy lat i źle robiłam karmiąc piersią. Powiedziałam mojej mamie, że szkoda że mnie nie karmiła może nie chorowałabym tyle i nie utuczyłaby mnie kaszą manną. Wiem, że mama stosowała się do zaleceń i dzięki temu po 3miesiącu zanikło jej mleko. Jest ze mnie bardzo dumna, że jeszcze karmię piersią a jej prawie 2 letni wnuczek nigdy nie dostał mm, wiem że chwali mnie przed rodziną :)

Led, moją wyimaginowaną córkę brzuszek bolał właśnie po koperku... właśnie- donośnie tematu. Niedawno rozmawiałam z pewną osobą z branży i usłyszałam, że teraz odchodzi się od podawania niemowlakom koperku. A przecież przez lata było to wręcz nakazywane. Jak herbatka- to tylko rumianek albo koperek. Teraz okazuje się, że alergizują, że wzdymają itp. i ogólnie są już zalecane. Tylko czysta woda. To jest właśnie przykład na to, że ciągle coś się zmienia.

Gość gość
nie, to jest właśnie przykład na to, że ludzie nie używają własnego mózgu :o

cieszę się, że Twoja mama może w końcu mieć jakiś powód do dumy :D a ludzkość nie raz i nie dwa przeżyła także dzięki mleku krowiemu :)

Gość gość
Moj po koperku mial straszne wzdęcia. Napedzal gazy. Też ząbkuje właśnie