Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qutiaa

Córka płacze że chce rodzeństwo a mnie nie stać i nie mam nerwów

Polecane posty

Gość qutiaa

Coraz częsciej narzeka i wyrzuca mi że ja mam rodzenstwo a ona nie. A ja nie chce dziec****oza tym jestem samotna matka. Co robić?

Gość gość
Następna samotna która dawała na prawo i lewo. Co z wami laski jest, że co druga co tu pisze to samotna matka.

Gość Brokuowy kuchasz
adoptuj 5cioro to sie jej odechce + pare 3 latków jak jej sie nudzi to bedzie zabawiać. Widocznie ona sie nudzi.

Gość qutiaa
Możliwe że sie nudzi. Nieraz pyta czy sie z nią pobawie to nerwowo rzucam żeby mi dała spokój bo nie potrafie i jestem za stara.

Gość gość
Obrzydliwa matka :O

Gość gość
Pewnie płacze też o inne dobra, jak takie czy śmiakie lalki i podobne. Uświadom jej cienie bycia bratem czy siostrą. Ja właśnie tak z moją rozmawiam (też mi miauczy o rodzeństwo a ja już z nią wystarczająco się męczę).

Gość gość
"Następna samotna która dawała na prawo i lewo. Co z wami laski jest, że co druga co tu pisze to samotna matka." Co z wami ? Ojcowie tych dzieci ?

Gość gość
jak suka nie da to pies nie weźmie. facet sie zadowolił i uciekl a ona z brzuchem jest. o kto ma myśleć??

Gość gość
"jak suka nie da to pies nie weźmie" no tak, baba ma myśleć , bo facet mózgu ni grama

Gość gość
a kto chodzi z brzuchem każdy wie czym facet myśli, jak głupia baba da sobei brzuch zrobić to do kogo masz mieć halo chciał po bzykac to po bzykał nie obiecywał jej, że będzie dzieci chował. W końcu baba ma dzieciaka więc powinna myśleć bardziej dla swojej wygody a nie c**a. a facet jak facet zamoczył ii uciekł.