Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

też by was to uraziło czy przesadzam

Polecane posty

Gość gość

całe życie jestem drobną dziewczyną, teraz mam 25 lat, mam 160 cm wzrostu i ważę 47 kg. Jem ile potrzebuję, słodyczy sobie też nie odmawiam,ale jestem szczupła niektorzy nawet mówią ,że chuda choć mam biust B, nie mam jakiejś chłopiecej sylwetki itd A mój facet z którym już jestem 3 lata dzisiaj wypalił w kłotni żebym więcej jadła bo ,,schnę w oczach".... Przykro mi się zrobiło bo ważę tyle samo ,a inni faceci się oglądają za mną więc aż tak xle chyba nie wyglądam...Taką mam już figure i nic nie poradze.co o tym sądzicie?

Gość gość
jesli facet wie ze to Twoj kompleks to przesadzil zeby trafiac w najczulszy punkt, chamskie z jego strony

Gość gość
wie ,że to mój kompleks bo mu o tym opowiadałam :O teraz po tych słowach tak się czuje jakbym mu sie nie podobała...

Gość gość
pewnie spodobała mu sie jakaś w większym rozmiarze i palnął

Gość gość
po 3 latach , faceto zdarzaja sie takie ''niewypaly'' Mile to napewno nie jest ale ty tez nie badz przewrazliwiona.

Gość gość
o jeny, faktycznie chudzinka jestes... 47kg to niedowaga przy 160cm

Gość gość
Zachowanie chamskie.Faceci czasami tak mają! Byle co jedzą i mówią byle co! Jeżeli Cie nie przeprosi, nie odzywaj się do niego! Powiedz przy okazji,żeby liczył się ze słowami bo go olejesz!

Gość gość
może i chudzinka ,ale jak się poznaliśmy ważyłam tyle samo to chyba wiedział z kim się wiąże ... nie wiem po co ze mną jest skoro strzela takie komentarze :O jakoś moim byłym podobała sie moja figura...

Ja mam 168 i jak ważyłam 47 kg to byłam chuda, ale od wielu osób słyszałam komplementy, więc raczej nie powinnaś być za sucha. Teraz ważę ok 52 kg i usłyszałam,że mogłabym przestać tyle wp*****lać, ludziom nie dogodzi hehe

Gość gość
viki002- no ja też od dość wielu osob słyszę komplementy ,że zgrabna jestem ,że mam ładną talię... a od niego takie coś, przykre to jest

Gość gość
no powiem ci że biust B to hoho :D

Gość gość
niektórzy lubią nie duże biusty

Gość gość
Mnie by bardziej dotknelo,gdyby facet nazwal mnie pulpetem,albo palnal,ze mam sadelko..Nastepnym razem odpowiedz mu spokojnie- to dziwne,kochanie,bo jakos innym facetom sie podobam.Zreszta biorac pod uwage,ze waze tyle co na poczatku naszej znajomosci,o co chodzi,bo z pewnoscia nie o moja wage.Chcesz mi po prostu dowalic,czy zmienil Ci sie gust?I czekaj na odp..

Gość samiec alfa 22 lata
"po 3 latach , faceto zdarzaja sie takie ''niewypaly''" "Zachowanie chamskie.Faceci czasami tak mają!" Odezwały się wielkie znawczynie facetów. :D Jesteście tak tępe (wszystkie w tym temacie), że gdyby kobiety były ludźmi to byłoby mi was szkoda. :D

Gość gość
chamskie to było bo facet ewidentnie chciał ci dosrać

Gość gość
Moim zdaniem przesadzasz i szukasz problemu tam gdzie go nie ma. Ale niektore baby tak mają, współczuje tylko ich facetom. Też jestem szczupła i raczej nie obraziłabym się za taki tekst.

Gość gość
Prawidłowa riposta: "masz coś z oczami". :)

Gość gość
boze trzeba znać swoją wartość ! a nie płakać za każdym razem jak ktoś cos powie ! po co o tym piszesz_ chcesz sie dowartościować podając wymiary ? żałosny wpis!

Gość hahahahahaheh
Mnie się wydaje (oczywiście mogę się mylić), że może on nie miał tego złego na myśli, tylko niektóre dziewczyny się cieszą jak słyszą, że są wychudzone... i może mu się wydawało że to komplement a mówisz że to kompleks bo tak kokietujesz, ludzie często zamiast prosto słuchać drugiej połówki to kombinują i szukają drugiego dna...