Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZNACIE JAKIEŚ KONKURSY W NECIE

Polecane posty

Gość gość

Znacie jakieś fajne stronki z konkursami internetowymi, aktualnymi, w których można coś fajnego wygrać? Preferuję takie z jakimiś grami zręcznościowymi lub szybkościowymi. Plastyczne, muzyczne itp. odpadają i odpadają też takie z FB, bo nie mam tam konta i mnie to nie kręci. Chciałbym pobawić się i przy okazji coś ciekawego wygrać.

Gość wisniaka
Jest wiele konkursów w necie. Ja obserwuje ten profil https://www.facebook.com/rokofun i są tu konkursy. Warto poznać same soczki bo są bez barwników konserwantów i cukru. samo dobro.

Gość gierejka
w necie jest mnóstwo konkursów, ja na facebooku często biorę w jakichś udział teraz znalazłam coś dla amatorek wina na pewno https://www.facebook.com/winoMonteSanti/app/1 588133178161628 trzeba tylko wypełnić ankietę w aplikacji, w sumie aż 1000 zestawów do zgarnięcia więc może się uda. tylko ważne żeby wchodzić do tej ich aplikacji fejsbukowej z komputerów, bo na smartfonach nie da rady niestety

Gość dreskodka
ja teraz biorę udział w konkursie, gdzie do wygrania są kosmetyki oeparola. Wystarczy wejść na stronę mocmalychrzeczy.pl wysłać zdjęcia i opisaniem które „małe” i z pozoru nieistotne rzeczy w Twoim życiu sprawiają, że czujesz się silna i wyjątkowa na co dzień! Do wygrania są dermokosmetyki oeparola, uwielbiam je bo sama od dłuższego czasu z nich korzystam.

Gość tulupka
Ja się zapisałam do firmy Sante bo chcę dołączyć do ambasadorek płatków tej marki www.santefitnaturalnie.pl jest sporo zestawów do wygrania więc szanse na wygranie WelcomePacków są bardzo duże.

Gość sowinka
a ja gram ze Zbójeckim Grzanym o wyjazd na narty ze znajomymi facebook.com/pokochajgoracozbojeckiegrzane ale można też kupić butelke Zbójeckiego i dostać 3 więc to chyba uczciwe podejście, Zbójeckie po prostu rozdaje nagrody.