Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwa pytania do DNS

Polecane posty

Gość gość

1. jaki miałaś wcześniej nick? 2. czy są jakieś tematy, na których z zasady się nie udzielasz? :classic_cool: Pozdrawiam serdecznie :classic_cool: 🖐️

Gość gość
chyba nie ma takich topików, bo widzę ją na każdym jednym możliwym :o i (to działa w obydwie strony) przyłazi za nią wiecznie ta Led Zepellin, po czym urządzają sobie sŁodZiatsChkofFe pogawędki, jak jakieś infantylne kretynki :o 🖐️

Gość gość
A jak spojrzysz na godziny postow.....to siedza tu praktycznie non stop :D

ty masz do mnie dwa pytania, a ja mam dla ciebie w odpowiedzi: 3 słowa do ojca prowadzącego :) (nie wiesz o co chodzi, to poszukaj w necie) pozdrawiam serdecznie :)

Gość gość
uhm, całe sześć minut myślałaś nad tą odpowiedzią? :classic_cool: no bo chyba nie powiesz, że nie śledzisz tematów na kafe co minutę, twoje posty na różnorakich topikach mówią same za siebie :classic_cool: :D 🖐️

Gość gość
bardzo kulturalna jesteś, nie ma co

bardzo serdecznie polecam wam: allegro.pl/3x-masc-na-bol-d**y-cudowny-lek-na-problemy-ludzi-i3791417246.html :)

Gość gość
Dns, ile lat ma Twoje dziecko? (nie jestem autorką tematu, pytam poważnie) :)

Gość gość
jak dbasz tak masz - jesteś jej PsHyjaCióŁkąĄ? :classic_cool:

Gość o matko co za bzdury
rzygaj tęczą, na zdrowie :classic_cool: 🖐️ p.s. ah, no tak, ty nie jesteś anonimowa - ty masz NIEBIESKI NICK :D:D:D:D:D 🖐️

Gość gość
Jak dbasz tak masz to wariatka jagoda369

Gość gość
łahahaha, Jak Dbasz Tak Masz łazi za dns po całym dziale i liże jej d**ę non stop :D:D jezu, jakie to jest dopiero żałosne...

jak dbasz... daj spokój :) ja wiem dlaczego zakładają te tematy: to się nazywa bezsilność :D cóż więcej mogą zrobić, aby sobie ulżyć? :D

Gość gość
Figurujecie jako goście więc nikt wam nie udowodni ile czasu tu spędzacie ale przypuszczam,że jesteście tu 24 h. x ty jedynie 20, więc faktycznie - nie ma między nami porównania :classic_cool: 🖐️

Gość gość
hehehe ja nie wiem dlaczego te panie które maja błękitne niki uważają się za lepsze?

Gość gość
dns - nie pochlebiaj sobie :D nie bezsilność tylko czysta ciekawość czy jest jakiś temat, w którym nie wpierrdolisz swoich trzech groszy mimo tego, że nie masz zielonego pojęcia w danej materii :classic_cool:

Gość gość
bo są błękitne, proste i logiczne :D

odpowiem ci: nie nie ma takiego tematu. czy jesteś zadowolona? :D

Gość gość
Dns, tak, dziękuję za odpowiedź ;) Zapunktowałaś, nie spodziewałam się po Tobie takiego samokrytycyzmu, szczerości i bezwzględności w ocenie własnego, przerośniętego ego, ego, ego, jee, jeee, eee :classic_cool: Dobranoc :classic_cool: 🖐️ A ta druga, niebieska pani niech zluzuje gumę w majtach, wszak nie o niej jest ten temat :classic_cool: 🖐️

dobranoc :) tylko nie myśl o mnie przed snem, musisz wypocząć, a nie się denerwować :)

Gość gość
dns ? co to znaczy ?

Gość gość
Niestety,zalozylam kilka tematow i ani dns,ani led ani jak dbasz nie zaszczycily mnie swoja obecnosci:(

nie martw się- z reguły włazimy wszędzie, więc istnieje duże prawdopodobieństwo, że jednak zaszczycimy cię swoją osobistością

Gość gość
chyba obecnością :classic_cool: no chyba, że nie przykładasz wagi do takich pierdół :classic_cool: