Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacl

Polki naprawdę szaleją za Murzynami

Polecane posty

Gość jacl

Wszystkie Polki chciałyby się prowadzić z Murzynem. Reszta dziewczyn zazdrości tym ślicznym blondynkom z miast które są w związku z czarnym. Taki koleś nie musi się starać a ma każdy sex jaki zamarzy - choć nie znają się dobrze i porozumiewają po angielsku. To jest dla mnie jakiś fenomen co one w nich widzą.

Gość jacl
Zaraz mi napiszecie że to bzdury ale mam niezbity dowód na to że to jest prawda. Otóż gdy widzę Murzyna z kobietą to ona nie jest pasztetem czy przeciętniakiem, widuję ich z naprawdę niezłymi laskami. Skoro najlepsze laski lecą na Murzynów to wniosek jest prosty - kobiety by chciały być z takim w związku, jest to dla nich najlepsza partia.

Gość gość
k***a ale przezywasz, wymaluj sie pasta do butow i po temacie, tez beda o tobie pisac, tez bedziesz dymal niezle laski

Gość gość
ja jakoś jestem ładną blondynkom i nigdy w życiu nie myślałam o tym by być z murzynem chodź pracowałam za granicą i poznałam ich kilku nawet mi się oni nie podobają więc nie p*****l że Polki na nich lecą bo nawet ten sex można mieć z Polakiem nie potrzebny do tego wcale murzyn

Gość fionkeee
bzdury, z małpami prowadzają się najgorsze brzydule, ładna z murzynem to są wyjątki :p