Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie poznac fajna dziewczyne

Polecane posty

Gość gość

kurde juz nie wiem gdzie jej szukac. Nie lubie tepych i pustych dyskotekowych dziewczyn. wolalbym jakas cicha i spokojna dziewczyne. Ale gdzie taka znaleźć

Gość gość
Może te z dyskoteki nie są takie złe jakbyś im dał szansę? Na imprezie każdy zachowuje się trochę inaczej niż na co dzień, znam sama wiele dziewczyn które na imprezach są o wiele bardziej otwarte i szalone, a na co dzień to spokojne i miłe dziewczyny. Nie zrażaj się i nie oceniaj ludzi po pozorach :)

Gość gość
tak, tak, zgoda, otwieraja im sie szalenie bardziej dwa dolne otwory ale nic to, potem wracaja do domu i zabieraja sie do czytania Damy Kameliowej, moze znajda tez czas na wykonczenie szalika na drutach, czapki badz sweterka. Co ty pieprzysz gosciu?

Gość gość
idź do burdla i zmocz kija, wyjdzie taniej niż stała dziewczyna.

Chłopie wyjmij kalkulator albo przelicz se pod kreską to równanie.... D***** droga, mówią tylko ci co sami świnki nie mają .... Kup mi buty zabierz do kina. No i postaw mi drinka - tak mówi świnka. A w burdelu dama nie wybrzydza stówę bierzesz i jedziesz. :D:D:D

Gość gość
ale z dziewczyna z agencji rodziny nie zalozysz

Gość gość
większość dziewczyn na imprezach czy chodzących po klubach to zwykłe puszczalskie nie polecam szukać tam sobie dziewczyny chyba, że chcesz zamoczyć

Gość gość
wiec gdzie poznac normalna dziewczyne ? jestem zbyt niesmialy zeby podrywac na ulicy Na imprezach po alkoholu to jeszce mi w miare szło

Gość gość
Wy takich nie chcecie, szukacie takich co wam da d**y na I spotkaniu. Sami sobie panowie strzelacie w kolano

Na imprezach to tylko jakieś ****awice. Nie wiem, praca, znajomi, studia, sąsiedzi. Odwazyc sie i zagadywac w codziennych sytuacjach. Dobry komentarz z Damą Kameliową. :D Nie martw się na imprezach im sie otwory otwierają a w tygodniu robią na drutach.