Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam pewien problem, dziś jak szłam przeskoczyło mi coś w stopie, zaraz za małym palcem stopa mocno spuchła i zrobiła się sina, wręcz fioletowa, myślicie że to może być coś poważnego ? Mogę ruszać stopą, ale ona puchnie i jest sina, boję się jednocześnie jechać na izbę przyjęć, bo tam mają ciekawsze zajęcia niż moja stopa, ale strasznie się martwię czy przypadkiem nie zrobiłam sobie krzywdy...

Gość gość
jedz na izbę przyjęć, jeśli się martwisz że coś się stało, po to są lekarze

Gość gość
Oj chyba Izba Przyjęć wita....

Gość gość
Wiem, że nie jesteście lekarzami, ale myślicie, że mogłam zrobić sobie coś poważnego skoro mogę ruszać stopą ale ona jest sina i spuchnięta, czy po prostu za bardzo dramatyzuję a sine zejdzie szybciej niż myślę....

Gość gość
Lepiej z tym do lekarza, moja mama miała podobny przypadek, bujala sie z bólem i puchnieciem dwa miesiące Podobnie jak u ciebie krwiak, zasinienia, puchnieciem, ból Na izbie zlekceważyli, dwa zdjęcia rtg były do kitu a rodzinny zamiast dać skierowanie do ortopedy kazał smarować maścią, to nasze NFZ Po dwóch miesiącach niecodzienna wreszcie prEszlo, podejrzewam ze to było pęknięcie, mama ma osteoporoze ale lekarze mieli to w dokopię niech wyciera masc

Gość gość
złamanie, stłuczenie, zwichnięcie, nawet jak to coś niewielkiego to musi to zobaczyć lekarz, będziesz spokojniejsza, nie będzie powikłań i szybciej przejdzie pod kontrola lekarza