Gość mimi88888 Napisano Grudzień 16, 2013 Proszę o pomoc, która dieta jest bardziej skuteczna jeśli chce bardzo szybko 5-6 kg zrzucić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gościowa33 Napisano Grudzień 17, 2013 ja też mam 5kg do zgubienia i zd wole dukana bialkowa i zaczynam od dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 12Anetaa Napisano Grudzień 18, 2013 No dunkan to niekoniecznie. Ja sama jestem w trakcie odchudzania i nastawiłam się na dietę od dietetyka. Stosuję też intensywne ćwiczenia w fitness klubie i łykam te kapsułki na odchudzanie - www.skracaj.com/7647.html . Chcę tym sposobem zrzucić 12 kilo o nowego roku. na pewno dam radę i ty też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cbadef Napisano Grudzień 18, 2013 jak już dieta to 1000 kcal polecam dietę bezglutenową i z kaszą jaglaną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JAGNA 24 Napisano Grudzień 18, 2013 ja polecam diete dukana. jestem na niej 3 tydzień ubyło mi 6 kg.... nie chodzę głodna, jem kiedy chcę i ile chce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach