Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam zrobić zeby on

Polecane posty

Gość gość

nie był obrażony...? wydaje mi się, ze mój chłopak jest na mnie zły i obrażony,ale jak pytam to mówi, ze nie, ale on nigdy nie powie wprost :( co zrobić? przestać mu się narzucać? czy zachowywać się lepiej, nawet nie umiem tak,ehh :( bez sensu to wszystko , ciężko jest sie dogadać jak sie zyje na odległosc i nie mozna w cztery oczy :(

Gość gość
Chlopak napisal mi " nie przyjedziesz, to ch*j ci w d**e (...)" i sie nie odzywa od dwoch dni. Tez mi sie wydaje ze jest obrazony, i nie wiem czy poleciec na swieta do niego w tym wypadku. Tez bez sensu. :)

Gość gość
to brzydko Ci napisał, no ale on chce zebys przyjechała, a ja nie wiem własciwie czego mój chce, nawet nie powie mi, ze teskni

Gość gość
wiesz jak znam facetow to on by wolal zebys zachowywala sie lepiej, wtedy laskawie foch mu przejdzie. Tyle, ze pamietaj, twoja poprawa w zachowaniu musi byc juz na stale, permanentna bo jesli cos znow "przeskrobiesz" to taki kochajacy facet moze w najlepszym razie powiedziec to co moj napisal do mnie. Takze zrob tak jak kobieta powinna, nie narzucaj sie, wiem ze to trudne jak sie kogos kocha ale dziala.