Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

olej z wiesiołka to cud guzki na piersiach

Polecane posty

Gość gość

moja mama jest z tych co to "lubią chorowac", tzn jeśli tylo usłyszy że coś się w jej organizmie dzieje to zaraz się tym strasznie przejmuje ale jednocześnie sprawia wrażenie jakby to martwienie się robiło jej przyjemność... nie umiem tego wytłumaczyć ale kto spotkał takiego człowieka to wie. Jakiś czas temu dopadła ją menopauza - więc byl koszmar bo wstawała po kilka razy w nocy i wywlekała mnie z łóźka gdyż nie wie czy ma wybuch czy umiera.. Do tego porobiły jej się guzy na piersiach kilka lat temu i wcąż pojawialy się nowe guzki - oczywiście niegroźne (dlatego lekarze ich nie ruszali) ale każda wizyta u lekarza to było 5 dni umierania mojej mamy. Kupiłam jej olej z wiesiołka, 2 miesiące temu i pomyślałam że zastosuję go jako "placebo". Wmówiłam, że łagodzi objawy menopauzy, że duszności miną, że sen będzie lżejszy, że na serce zdrowy tylko trzeba codziennie brać łyżeczkę rano. Ludzie to przerasta wszelkie pojęcie... "wybuchów" już nie ma, ciśnienie się unormowało, ale co najlepsze mama była dzis na USG piersi i nie ma ANI JEDNEGO guzka. Wszystko się wchłonęło :P

Gość gość
Potwierdzam, olej z wiesiołka - istne dla mnie błogosławieństwo, biorę od prawie pól roku z przerwami tydzień, dwa , w zastępstwie olej słonecznikowy lub lniany i poprawę zobaczyłam w : stanie psychicznym , trądziku, blizny potrądzikowe się zmniejszyły, podczas okresu zamiast 3 dni łykać tabletki bo tak krzyż nap***ala tak pierwszego dnia wezmę a w następne - tylko przyćmiewa ale w zasadzie nie wyczuwalny ból. I nie zrezygnuje już z niego, bo czuje się po nim rewelacyjnie.

Gość gość
wiesiolek leczy bol?

Gość gość
akurat weszłam, a tu mój topik się odkopał:P Mama nadal bez guzków - lekarz wierzyć nie chciał, bo mówił że tyle ich było, że to niemożliwe że zniknęły:D Ja za to raz na kilka dni traktuję się olejem z ostropestu - wzdęcia mniej dokuczają i żołądek oraz wątroba nie bolą:)

Gość gośćbecia
Potwierdzam !!! olej z wiesiołka czyni cuda ! miałam straszne problemy z piersiami szczególnie prawa, koszmar w drugiej fazie cyklu ból obrzęk brodawek kiedyś wyciek ropny Pani ginekolog przepisała mi hormony które gucio dały - kiedy brałam było w miare ok później wiadomo wszystko powróciło. Przyjmuje wiesiołek w kapsułkach przeszło rok z przerwą co miesiąc ( w trakcie miesiączki 4-5 dni) nie wiem co to jest napięcie przedmiesiączkowe! nic nie boli nic nie mam żadnych torbieli czy guzków ! mam 41 lat cerę mam super bez zmarszczek krostek i innych niespodzianek POLECAM NATURĘ !!!! :)

Gość Becia

Czy nadal Panie stosują ten olej na guzki w piersiach.