Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś mam randkę i bardzo się boje

Polecane posty

Gość gość

że bede zbyt zdenerwowała ze bede gadac głupoty ze wyjde na wsiura

Gość cos ze mna nie halo
na wsi ucza wielu pozytecznych rzeczy :)

Gość gość
ale nieeee...... wiem o tym, nie wiem co mowic. jaki dystans zachowac , czego oczekiwac

Gość assgat
nie boj sie,ja tez mam obawy czy wyjde na wiesniaczke/malomowna i nudną/nieciekawą, ale... glowa do gory. moja randka jest dopiero po swietach. ech...

Gość gość
boje sie tez ze bede sie nudzic

Gość gość
boje sie boje

Gość gość
ja tez tak kiedys mialam jak do faceta pierwszy raz zaproszona zostala szlam ale sie bardzo balam ale jak mnie rozkrecil to mi sie wychodzic od niego nie chcialo tak mi z nim fajowo bylo.nawet bym nie przypuszczala ze bede mu obciagala,a ze bede sie z nim bzykala to juz bylo ponad moje oczekiwania.ale nastepne rantki byly juz nie takie stresujace

Gość zielonyFlakonik
nie boj sie tylko korzystaj , takie momenty sa najpiekniejsze i moze tak byc ze nigdy sie nie powtorza! Pozniej zostanie tylko szara monotonia zycia codziennego i same problemy. Pozdrawiam:)

Gość merosa
Nie boj sie--ja tez tak sie balam i niepotrzebnie bo jak sie spotkalam z tym facetem co sie umowilam i znalazlam sie w jego mieszkaniu zobaczylam jak romantycznie jest przygotowane to spotkanie to juz mnie strach opuscil,a gdy usiadl obok mnie i zaczal moje piersi dotykac to nawet sie nie zorjetowalam jak to sie stalo ze na sobie nic nie mialam tylko w majtkach zostalam tak mnie ta atmoswfera podniecila ze tylko czekalam kiedy jego twardziela bede w sobie miala, nie dlugo czekalam jak poczulam jak jestem rozpychana i wtedy biodrami poruszalam i pupcie unioslam przy tym troche zajeczalam ale za to calego w sobie mialam,a gdy juz jego rytm chwycilam to tylko marzylam zeby to jak najdluzej trwalo bo tyle roskoszy przezywalam ze az dreszcze dostawalam, Tak ta noc spedzilam bo jeszcze 3-y razy w ta noc brana bylam i na tym spotkaniu nie skonczylam