Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

życie seksualne leży

Polecane posty

Gość gość

Jestem podłamana. Nasze życie seksualne leży i kwiczy. Kiedyś potrafiliśmy się kochać 3 razy dziennie, później wiadomo mniej, kilka razy na tydzień. Bardzo lubiłam mu lody robić, czasami miałam chandrę, potrafiłam i godzinę spędzić nad jego penisem. Zazwyczaj wyglądało to tak: lodzik seks albo minetka seks. Później zaczeło mi brakować czułości trochę, ciągle tak jakby tylko się pieprzyliśmy, lubiliśmy ostry seks, ale od czasu do czasu chciałam jakiegoś romantyzmu. Odkąd urodziłam jest masakra. Na palcach dwóch rąk zliczę ile razy uprawialiśmy seks, a to już 10 miesięcy. Jemu ciągle lody w głowie. Już kilka razy zepsuł atmosfere bo od razu na start loda. Mam wrażenie ze ja sie nie licze. Jeszcze nie byłoby problemu gdyby te lody były szybkie, u niego żeby dojść trzeba poświęcić przynajmniej pół godziny, a jeszcze do tego jest duży i gruby (21 cm) no i odzwyczaiłam się, 2 minuty i mnie szczęka boli :/ naprawdę nie mam ochoty robić loda a potem wystawić się od tyłu i po 3 minutach po sprawie. Kurde, już nawet nie pamiętam jak to jest się kochać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować