Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezentomaniaczka

Prezent za 30 zł Pomocy

Polecane posty

Gość prezentomaniaczka

Co tu dużo mówić, jesteśmy w tym roku spłukani. Idziemy na wigilię do siostry, która wie jaką mamy sytuację finansową i dogadałyśmy się, że zrobię tylko pierogi i jakieś ciasto i mamy przyjść. No ale głupio mi tak iść do niej bez pezentu. Wyskubałam jeszcze jakieś grosze ale muszę się zmieścić w przedziale 30 zł na prezent dla niej i 30 zł na prezent dla szwagra. Jakieś pomysły? Dodam, że alkohol raczej dla szwagra odpada bo ma już pełen barek wszelakich alkoholi.

Gość gość
kup jej jakas fajna niezwykla ozdobe do kluczy z jakimi napisem albo beztaki wisiorek do kluczy nie wiem jak sei nazywa po polsku www.youtube.com/watch?v=3HVFORyqOI0

Gość gość
dla siostry srebrne kolczyki, a dla szwagra szal

Gość gość
mozesz im tez kupic bilety do kina albo j=kredyt na bilety do kina by sobie pioszli

Gość prezentomaniaczka
no biżuteria dla siostry to dobry pomysł ale za 30 zł to raczej nic srebrnego nie kupie nie? Musiałabym chyba poszukać w jakimś sklepie typu SIX albo coś... Szal dla szwagra hmmm... nie jestem pewna czy nie ma ich luż kilku... Jakieś jeszcze pomysły?

Gość gość
ksiazki albo bilety do kina I wesolych swiat!

Gość WJF
Książki to dobry pomysł. Ewentualnie zestaw kosmetyków.

Gość prezentomaniaczka
kosmetyki dla szwagra to raczej zły pomysł :/ Ma tego pełno kurde i to takich z wyższej półki... nie kupie mu zestawu Bonda za 2 dychy przecież :/ Z nim mam największy problem. Siostrze to jeszcze coś kupie za te 3 dychy...