Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dreszcze uczucie zimna

Polecane posty

Gość gość

od 3 dni wieczorem lapia mnie dreszcze i jest mi baardzo zimno w nocy wczoraj dodatkowo w nocy strasznie dziwny posmak czulam w ustach. podobno w pierwszym trymetrze czesto zdarzaza sie takie napady zimna. @ mam miec jutro. ktos mial taki objaw ciazy? mozecie tez szydzic, licze sie z tym

Gość gość
Ja mam wieczorne dreszcze i uczucie zimna, ale to sie pojawilo pod koniec 2 miesiaca ciazy.

Gość gość
Nie nie, objaw ciąży to to nie jest a raczej nadchodzącego przeziębienia. Może zaszłaś w ciążę i jesteś osłabiona a przez to przypałętały się jakieś bakterie albo wirus? Kto to wie. Ja miałam takie objawy jak ty ale byłam już w 5 tygodniu ciąży i wiedziałam o tym a potem rozwinęła mi się choroba więc uważaj na siebie.

Gość gość
Ja taj mialam, od ok. 5 tc do 7 tc, ze po poludniu i wieczorem lapaly mnie lekkie dreszcze i jak mierzylam temperature to mialam 37 do 37,5. Poza tym nic kompletnie mi nie bylo, po kilku godzinach codzinnie mijalo jak reka odjal. Takze byc moze ze i tak jest u ciebie

Gość gość
Przy obu ciążach, jak jeszcze nie wiedziałam o nich miałam objawy jak na zaczynające się przeziębienie - dreszcze, podwyższona temperatura, rozbicie, bóle głowy itp. Myślałam, że zaczyna się choroba i ratowałam się lekami typu gripex itp. potem okazywało się, że to co innego :P

Gość gość
mam nadzieje, ze tak tez bedzie u mnie;-)

Gość gość
Cześć dziewczyny. @ nie mam juz 8 dni, nie robilam testu, bo boję sie sprawdzic. Moje dolegliwosci to popoludniowe napady zimna i dreszcze jakby na chorobę oraz częste oddawanie moczu i to, że nie mam miesiączki... eh.. Czy któraś z Was przechodziła to? P.S zapomniałam o bolacych piersiach. Co o tym myślicie?