Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudusiak

Błagam pomóżcie

Polecane posty

Gość Klaudusiak

Chcę wypisać się ze szkoły,mam dużo problemów, już nie daję rady.Nie mogę tam już chodzić,za dużo złych wspomnień mam z tym miejscem.Ostatnio jestem kłębkiem nerwów.Jestem osobą pełnoletnią,czy o tym że wypisałam się ze szkoły będą poinformowani rodzice?Mam załatwioną pracę,chcę żyć na swój rachunek i poukładać jakoś swoje życie.Naukę zaczęłabym weekendowo od września.Dodam jeszcze że jest to liceum dla dorosłych,więc myślę że chyba nie będą zawiadamiać rodziców.Chciałabym zarobić trochę pieniążków i powoli odkładać na jakieś mieszkanie,bo jak nie postawię swojego życia do pionu to w psychiatryku wyląduję:( Wszystko przez to że jestem za wrażliwa i za dużo rzeczy do siebie biorę.Proszę o mądre odpowiedzi.Ja czuję się wyczerpana psychicznie od 2011 roku,poznałam jedną osobę i od tego czasu zaczęly sie moje problemy.W 2 technikum nie byłam akceptowana przez rówieśników,nie zdałam,dopadło mnie mocne załamanie nerwowe,do tego problemy zdrowotne. W tym roku przepisałam się do innej klasy-liceum dla dorosłych ,w tej samej szkole,jednak jeszcze więcej problemów mnie dopadło,poza tym moi rodzice mieli się rozwieść i trochę nie chodziłam,pogorszył mi się stan zdrowia.Moja samoocena jest zerowa.Chcę się odciąć od tego wszystkiego,od tej szkoły,i pomyślałam że zacznę pracę,a szkołę zacznę weekendową.Nie dość że w szkole zle się czuję,to jeszcze w domu moja mama poniża mnie,ciągle o jednej osobie mi mówi w kółko,ja już nie wytrzymuję,chce kontrolować całe moje życie.Ja już tak dalej nie mogę.Jednocześnie kocham ją i jej nienawidzę za to jak mnie traktuje.POMÓŻCIE LUDZIE BO NIE WIEM CO ROBIĆ:(

Gość Klaudusiak
Nie jestem brzydka,tu chodzi o to że ja przez prawie całe swoje życie byłam strasznie nieśmiała,dopiero 2 lata temu zaczęłam mieć większe kontakty z ludzmi. Dopiero teraz zaczęłam zdobywać znajomych,wcześniej miałam tylko jedną przyjaciółkę z którą się przyjaznię juz 10 lat.Jestem strasznie pomocna,lubię pomagać ludziom. Niestety ze swoimi problemami nie umiem sobie radzić:

Gość gość
skoro jestes pelnoletnia,to szkola nie bedzie powiadamiac nikogo.Twoj wybor.Zawsze mozna do szkoly wrocic.Unikaj problemow i troche wiecej dystansu do ludzi i swiata,bo zwariujesz.