Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flinciara

Taśmozrywacze model Co o nim sądzicie

Polecane posty

Gość flinciara

Czy podoba wam się model z konkursu Media Expert - Taśmozrywacze?? Wg mnie to niezłe ciacho, a do tego można rozebrać go do naga hihi. Grałyście w to w ogóle? Konkurs jest do znalezienia na stronie ME. Ja staram się pobić rekord, ale jakoś mi nie wychodzi bo co raz to się zapatrzę na niego :P

Gość maluje ACTY
idz sie gaj bzyknac Obamie 🖐️

Gość barbula
Jak dla mnie niezłe ciacho :3 Jakby mi jeszcze pod drzwi przyniósł kiedyś przesyłkę z ME, to bym się nie obraziła... a ugościła go dobrze. hehe

Gość beczkasmiechu
gram! fajna sprawa. widać, że zadbali o babeczki i facetów hehe. ciekawe czy to profesjonalni modele czy ludzie z castingu...

Gość goszamaszolek
Takiego, to bym wolała mieć na wyłączność. Ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi jak się gra :D Jaka ze mnie poetka :P

Gość kakip
moja dziewczyna mówi ze model fajny. Jeśli chodzi o modelkę to według mnie lepsza :))))) A nagrody najlepsze, szczególnie te dwa lapki.

Gość lologawel
świetny motyw z tym zrywaniem-rozbieraniem. Nagrody też drogocenne. na bank będzie dużo chętnych.

Gość liptoniak
model super, prawdzuwy facet do rozebrania a nie jakieś chuchro zniewieściałe. Kawal mięska :))))

Gość plussszka
patrzę, że dyskusja się rozkręciła:P sama też dziś zaczęłam grać w Taśmozrywacze i powiem Wam, że wciąga :D Tylko rzeczywiście czasem trudno jest oderwać wzrok od tej klaty :P i wtedy można zapomnieć o rekordzie ;)

Gość wizdorka
pampunia! Co też Ty mówisz! Facet 1000x lepszy od tej babki. No chyba, że lubisz troszkę inaczej niż wszystkie :P

Gość panmichal
halo potrzebne info co to za modelka??????????

Gość idkawis
Panie Michale, to niech Pan szuka sobie gdzieś indziej... tutaj rozmowa toczy się wokół tego przystojnego modela :)

Gość landrynkowafantasia
Panie Michale, bo mi to ona troszkę Mają Frykowską przypomina... nie sądzi Pan?

Gość panmichal
dobra, a wiadomo w takim razie co to za model? Jak się nazywa?

Gość michalina1237
i z pewnością to nie fryta. generalnie konkurs się kończy, więc lepiej grac*****odwijać sobie tego modela, kogo to interesuje jakie ma imię :D

Gość hanialiszek
coś Pana Michała teraz model interesuje, nie będę pytała o preferencje ;) Model jakby na imię nie miał, warty oglądania!

Gość mikulinka3
a mnie interesuje jak się oboje nazywają, bo oboje niezle ciacha wybrali. dziwne, że nie ma tu osoby, która by takie rzeczy widziała, albo znała kogoś kto zna kogoś, kto... a sama gra bardzo fajnie zrobiona. kto nie grał jeszcze, to niech się spieszy, bo chyba niedługo się skończy pierwszy etap :)