Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przytylam dzwadziescia kg w ciazy

Polecane posty

Gość gość

To strasznie dużo?llekarz mnie wczoraj opiepszyl :O

Gość gość
w którym jesteś miesiącu?

Gość odsysanie tluszczu
tak? a ja dalem dwa miliony lapowki zeby moja tlusta zone ktos zlikwidowal 🖐️

Gość mmmm25
mi lekarz mówił że w granicach normy to jest od 8-12kg tak mniej więcej ale ja też przytyłam więcej. jestem w 35tc i jak na razie przytyłam 16kg. z pierwszym dzieckiem też tak tyłam a miesiąc po porodzie ważyłam z powrotem 51kg tak jak przed ciążą więc mam nadzieje że teraz w miarę szybko też zgubię brzuch. Ale utyłaś cała czy tylko w brzuszku i tyłku?

Gość gość
Za 2 tyg mam termin

Gość gość
Ja tez przytyłam 20 kg w pierwszej ciąży..mi z kolei lekarz powiedział, ze organizm widocznie chciał 'nadciągnąć' braki..bo na starcie ważyłam 49 kg przy 171cm. Po tygodniu po porodzie - wychodząc ze szpitala, ważylam juz 10 kg mniej i potem w 2 tyg stracilam reszte gdzies.

Gość gość
Urosły mi strasznie piersi:p brzuch ostatnio wystrzelił ,nie jestem opuchnieta ,no w udach może trochę więcej i w tylku ale nie ma tragedii,chyba że ja tego nie widzę.

Gość gość
Też tyle przytyłam w pierwszej ciąży , a w drugiej tylko 9 kg. Obecnie jestem w trzeciej ciąży ( 5 miesiąc) 2 kg na plusie.

Gość gość
Ja przytyłam więcej :P ale lekarz mnie nie opirzył, tylko powiedział że u mnie to problem z nerką bo to widać ze nie jestem tłusta tylko taka napuchnieta i wrócę do siebie, zresztą jak zawsze :P. Choc powiem szczerze patrzeć na siebie nie mogę!

Gość mmmm25
dlatego moim zdaniem nie ma co się martwić na zapas. owszem może być tak że urodzimy a kg zostaną bo znam takie przypadki, ale z koro przed ciążą ważyłam zaledwie 50kg to raczej powinnam zrzucić te z ciąży. co innego jak kobieta ma nadwagę zanim zaszła w ciąży, wtedy te kg nabyte ciężko bardzo zrzucić.

Gość olllaaaaaaaaaaa9898
ja tez przytylam 24kg :( po porodzie 14 mi od razu polecialo a to 10 ciagle na mnie tkwi a jestem juz 2, roku po porodzie :(

Gość mmmm25
autorko skoro nie roztyłaś się cała(w barkach plecach itp) to raczej zgubisz te kg bez problemu... sam brzuch tyłek i uda raczej szybko dochodzą do siebie. gorzej jak się nabierze dużo w plecach i barkach...no i rozstępy też są nieciekawe, ja mimo że utyłam dużo na szczęście nie popękałam..

Gość gość
Nie w barkach czy plecach to na pewno nie przytylam .kilka rozstepow zrobiło mi się na posladkach i na udzie od wewn.strony.mam nadzieję,że uda się szybko zrzucić te zbędne kg

Gość gość
przytyłam 22 kg, wydaje mi sie że szczupłe dziewczyny tyją najwięcej bo ciało więcej potrzebuje.Przed ciążą wazyłam 52 kg i lekarz nic nie mówił że dużo tyłam,po pół roku wróciłam do siebie.Masakra !

Gość gość
Ja mam jutro c****przykryłam 18kg, mam obrzęki i brzuch większy niż dziewczyna obok z blizniakami, nie wydaje mi się ze jakoś bardzo przesadzilam zwłaszcza że wg ust moje dziecko waży 4 kg i mam jeszcze bardzo dużo wód plodowych, nie oglądałam się w ciąży i główny przyrost masy nastapil w III trymestrze