Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w uk po terminie a nie sprawdzaja stanu dziecka martwie sie

Polecane posty

Nie zadręczaj się niepotrzebnie... Szkoda właśnie, że czasem otoczenie dokłada.. Jeśli masz obawy - mów szczerze położnej.. Może jakoś Cię uspokoi..

Gość gość
no tylko wlasnie ja czesto tej poloznej nie widuje... za tydzien (9dni po terminie)

Gość gość
Mozliwe ze zrobi ci masaz szyjki macicy, jesli jej na to pozwolisz , to moze przyspieszyc porod, choc to bardzo nieprzyjemne.

Gość gość
nie jest zle

Gość gość
mam koleżanke która była w uk 2 tyg po terminie i dopiero jak pojechali do szpitala i zrobili raban bo bardzo się martwili była interwencja, dostała na wywołanie i dziecko zdrowe do midwife to nie idz, jedzcie od razu do szpitala i powiedz np że nie czujesz ruchów i się marwisz oni na pewno cię sprawdzą, tylko od razu szpital omin midwife bo ona i tak nic nie zrobi

Gość ex_debill_znowu_po
sama sprawdzaj, czy jest ok, nawet jeśli dziecko się słabo rusza to się rusza o w miarę stałych porach i na pewno już wiesz kiedy powinno. Miałam wywołany poród 9 dni po terminie i też się dziwiłam, że tak późno, bo było podejrzenie zatrucia ciążowego na końcówce i inne problemy w trakcie, ale wszystko dobrze się skończyło, powodzenia!