Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KLARA n

jak pomóc osobie chorej na depresję

Polecane posty

Gość KLARA n
stwierdzona u mojego chłopaka... nie wiem jak mu pomóc gdy dopadają go takie stany :(

Gość gość
skad wiesz ze to depresja,moze nacpany

Gość gość
Rozumiem, ze chodzi na psychoterapię i bierze antydepresanty. Bądź z nim, dużo zrozumienia i wsparcia. Nie od razu daje efekry , b dluga droga. Ale tak jest z depresją.

Gość KLARA n
psychoterapię zacznie w nowym roku, leki bierze..... czekamy na efekty. martwi mnie bo bo widze jak sie meczy, jak ciągle mysli,że może cos mu się stanie... już nie wiem jak go pocieszać :( nie wiem co mówić.....

Gość gość
Słuchaj, bądź przy nim, nigdy nie mów ze jego uczucia są głupie, nawet gdyby były kompletnie bezpodstawne. To jest dluuuga droga, naprawdę. Rezultaty przychodzą w końcu, ale z trudnościa.

Gość KLARA n
wspieram go jak tylko mogę... tylko czasami nie mam siły na to wszystko.....płakać mi się chce.................

Gość gość
Klara uważaj, bo możesz sama wpaść w stany depresyjne, to nie żart, poczekaj aż się zacznie psychoterapia i idź na nią z chłopakiem, niech psychoterapeuta c***oradzi co robić.

Gość gość
Musisz mu często wysysać spermę ustami. Naukowo potwierdzono, że długie zaleganie spermy zwiększa depresję.