Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdaada

skierowanie na cc przy dużej wadzie wzroku

Polecane posty

Gość Magdaada

jestem w drugiej ciąży, mam wadę wzroku -14 i poszukuję okulisty, który przy tak dużej wadzie nie robi problemów z wypisaniem skierowania na cesarskiej cięcie; znacie kogoś takiego w warszawie? obecnie stanowisko okulistów jest takie, że wielkość wady nie decyduje, ale stan siatkówki, moja okulistka nie chce mi dać skierowania, bo etyka jej nie pozwala; a po pierwszym porodzie wada wzroku mi się pogłębiła, nie chcę, żeby teraz też tak było

Gość gość
Wiem coś o tym ale ja mam sporo mniejszą wadę wzroku. Miałam badanie dna oka czyli sprawdzanie kondycji siatkówki i też się nie klasyfikuję na cc. Ale ja mam -4. Nie wiem czemu Twoja lekarka robi problemy, ciekawe czy da Ci gwarancję że całkiem nie oślepniesz..... bo Twoja wada to już na prawdę poważna

Gość gość
Nawet jak znajdziesz takiego okuliste w szpitalu wcale nie msusza honorowac takiego zaswiadczenia. Zwlaszcza ze jest tak jak napisalas, duza wada wzroku nie jest juz teraz wskazaniem do cc. Peedzej miz okulisty poszukalabym ginekologa ktroy oracuje w szpitalu i jakos pomoglby zalatwic