Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wulka

Ludzie z jakiego powodu jestescie bezrobotni

Polecane posty

Gość wulka

Mi sie wdaje ze jak sie chce naprawde pracowac to zawsze sie cos znajdzie, a dziwia mnie osoby co szukaja pracy rok lub wiecej...

Gość gość
weź spieprzaj z takimi teoriami!

Gość gość
do pracy fizycznej nie mam zdrowia, do umysłowej - brak mi przebojowości, komunikatywności, jestem cicha, spokojna, nieśmiała, ale gdyby ktoś posadził mnie przed kompem kazał wyszukiwać coś, układać dane i obliczać to bym dała radę

Gość gość
fakt fizyczna robote za 5 zl h zawsze sie znajdzie

Gość gość
Oczywiście umowę śmieciową z koniecznością pracy przez 7 dni w tygodniu po 10 godzin i wymagana dyspozycyjność 25/7/365 za łącznie 1000 na ręke wszędzie dostaniesz...

Gość gość
zatruli mnie w firmie i wywalili kiedy wróciłam po L4 teraz ciężko choruję nie mam zdrowia normalnie żyć a co dopiero pracować

Gość gość
może i fakt że jak ktoś jest zdrowy to niskopłatną prace zwłaszcza fizyczną na umowie śmieciowej zawsze znajdzie, ale jak ktoś nie jest szczególnie zdesperowany to takiej pracy niepodejmuje czy to słuszne czy nie to zależy od konkretnego przypadku

Gość wulka
no dobrze ze chociaz macie kogos kto was utrzymuje, bo nie kazdy ma tyle szczescia...

Gość gość
Ja mam studia i szukam już pół roku i nic i niech nikt nawet nie pisze, że można znaleźć i pracować. Owszem można ale za darmo.

Gość wulka
czyli to znaczy ze mieszkacie jeszcze z rodzicami?

Gość gość
Tak a jakie wyjście jak się nie ma swojego grosza.

Gość wulka
z jakich czessc***olski jestescie ze tak slabo z praca?

Gość gość
lubelskie

Gość gość
lubelskie

Gość gość
zwasze debilu mozna umrzec wiesz??? ale zanim umrze polowa bezrobotnych to chce pozyc jak mam z********ac u jakiegos cwela ktory sie wzbogaca na biednych albo ich wykorzystuje wole tak zakombinowac aby nie pracowac u takiego gnoja ale na swoje wychodzic i nie pierdooooool takich debilnych rzeczy ze praca sie zawsze znajdzie ! TAK znajdzie sie ! praca tory wykorzystuje da ktorej nie chce sie nawet nogi z lozka sciagnac ! bo sie nie oplaca ! taka praca to ostatecznosc daunie ! praca- jesli nie ta ktora z checia sie wykonuje i przynosi przyjemnosc to jedynie taka ktora przynosi dochod ! dochod ! ktory sie oplaca ! osle jeden ! pracuj sam za minimum i szczerz zeby jak zero do swojego pracodawcy :) powodzenia zycze

Gość wulka
do tego goscia powyzej: po pierwsze jestem kobieta i nie wypowiadaj sie tak o mnie, a po drugie nie mam pracy za minimum dlatego jestem ponad toba pzdr