Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta Uległa

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuje kilku wskazówek, porad jak takiej kobiecie sprawić przyjemność i jak się zachować w łóżku.

Gość gość
Powiedziała i trochę nie wiem jak jej sprawić przyjemność.

Gość gość
Nie nie jest tak żele, jeszcze z nią nie spałem mówiła mi co lubi ogólnie to ja dominuje w łóżku w klasycznym sexie, ale nie wiem co robić za bardzo z kobietą uległą.

Gość gość
normalnie, musisz ją zdominować, rozkazywać i lać za nieposłuszeństwo

Gość gość
Nie chcę przesadzić z tą władzą żeby jej nie urazić bo to nie jest BDSM

Albo masz to w sobie albo nie. Odgrywanie roli na siłę skończy się źle. Więc musisz wybadać czy masz to w sobie czy nie.

Gość gość
człowieku, mozże daj sobie spokój co ? normalnie rób to co podneca też ciebie, nie musisz iśc od razu na całość bo polegniesz, spróbuj sił najpierw, np. wkurz ją lekko, a potem postaw się , przylej w tyłek a potem zacznij jej robić dobrze ręką, zobaczysz jak reaguje, patrz jej w oczy i nie odpuszczaj

Gość gość
najważniejsza jest twoja stanowczość, tka siła ale nie fizyczna tylko właśnie to zdominowanie, że nie bierzesz pod uwagę zmiany zdania , że robisz to bo chcesz i ona musi to robić

Gość gość
Chyba coś mam takiego To zazwyczaj ja narzucam i dominuje w łóżku mówię kobiecie co ma robić, nie raz krzyknę na kobietę jak coś mi nie pasuje podczas stosunku albo mocniej złapię. To o to chodzi ? Podaj jakiś przykład.

Bez sensu. Najpierw to ty ustal sobie co chcesz, żeby ona zrobiła. Tobie albo dla Ciebie, albo w ogóle. No co byś chciał, żeby robiła?

Gość gość
po prostu ją wykorzystaj , ciężko dać przykłąd bo nie wiem na jakim etapie jestescie, przejmij kontrolę i tyle , musisz próbować, niektóe laski jeszcze dodatkowo sięstawiają ale to po to żeby mieć większą adrenalinę i tyn ie możesz odpuścić

Gość gość
Np żeby zrobiła mi loda a póżniej się wypięła żebym wziął ją od tyłu.

No to każ jej zrobić sobie loda, tylko porządnie, żeby język daleko wysuwała jak fiuta do ust bierze. I twarz na ziemię a tyłek wysoko do góry. I niech tak zrobi. W czym problem?

Gość gość
słabe to :o każ jej zrobić loda a potem złap za włosy i sam zacznij ją posuwać w usta

Gość gość
O.K Dzięki za rady, jeszcze się podpytam jej trochę, żebym nie przesadził z tą brutalnością. Może by było łatwiej gdyby ona była w moim wieku, ja mam 30 lat, a ona 45 i wie czego chce.

Gość gość
nie pytaj jej się!! ona musi być zaskoczona , na tym to polega będziesz widzieć , czy jej się podoba

Gość gość
ty będziesz podnecony bo nie będziesz wiedzieć do końca, czy jej się spodoba a ona , z zaskoczenia

Gość gość
pytają chłopcy a nie mężczyźni - kobieta uległa oczekuje, że dasz jej rozkosz i jako prawdziwy samiec wiesz co, jak i kiedy. Kompromitujesz się pytając ją wprost - możesz najwyżej wyczuć co bardziej lubi. Podczas bzykanka bądź dobrym obserwatorem i daj z siebie jak najwięcej

Gość gość
Po między BDSM a kobietą uległą jest chyba duża różnica co ?

Gość gość
Mam intuicje ale za bardzo kojarzy mi się to z BDSM i nie chcę przegiąć z brutalnością, a pomiędzy BDSM i kobietą uległą jest chyba duża różnica, tak czy nie ?

Gość gość
To nie jest BDSM