Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest sens dbania o siebie jezeli wiadomo ze sexu nie bedzie

Polecane posty

Gość gość

Bo nie jest się przystojniakiem. Więc jaki ma to sens. Ją już nie byłem u fryzjera od pół roku i od pół roku chodzę w tych samych ciuchach i ******** jak nie było przedtem tak nie ma i teraz. Z ta różnica że forsa w kieszeni :-)

Gość gość
Właśnie w tym sek, ze nigdy nic nie wiadomo. Jutro możesz spotkać super osobę, i nie wyjdziecie z łóżka. A jak się zaniedbasz, odbierasz sobie szansę.

Czyli generalnie Twoje ciało posiada swoją florę i faunę? ;DKurde, no jak o siebie nie dbać? Dla samego siebie?

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi. Nie no, myje się ale nie kupuje ciuchow ani nie bywam u fryzjera. Szkoda pieniędzy skoro i tak nic to nie zmieni w moim życiu.

Gość sylwia787
he he he:):) to ja też się nie będę myła zaoszczędzę na wodzie mydle i na praniu-po co prać jak się nie myję to i brudna mogę chodzić

Achh no to chociaż tyle :D Sorry,ale tak trochę desperacko zabrzmiał początek Twojego postu heheNo to luz, ulżyło mi.J/w napisałam,jeśli nie czujesz potrzeby dla samego siebie,by pójść do fryzjera to spójrz w lustro i znów się zastanów hehe :) Gość nade mną dobrze napisał (tam wyżej) A nuż trafisz jakąś gąskę :)