Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w życiu najważniejsza jest miłość

Polecane posty

Gość gość

jak masz miłość - mamy, taty, przyjaciół, rodzeństwa, chłopaka, dziewczyny, kogokolwiek to już reszta jakoś pójdzie...

Gość samotna już
Oczywiście , miłość to piękne uczucie.

Gość gość
miłość zmienia-na dobre :)

Gość gość
Pieniadze i zdrowie, zgadzam sie. A najwazniejsze jest szczescie, jak masz szczescie to i miłośc masz, i zdrowie, i pieniadze.

Gość gość
mam 31 lat i nie byłam zakochana

Gość gość
Sashy wyobraź sobie,że masz 30 milionów zł i zdrowie na tip top, ale nie masz nikogo, zupełnie nikogo, ewentualnie kogoś kto jest z tobą dla kasy, fajnie ?

Gość firifara
Jak najbardziej. Miłość daje siłę by działać, mądrość, uczy odpowiedzialności i daje poczucie bezpieczeństwa, a to razem pomaga się dorobić w odpowiedzialny sposób. Nie wiem czemu tylu ludzi jest dumnych z bycia Scroogem zamiast poustawiać swoje priorytety we właściwej kolejności. Oczywiście chodzi mi o Miłość w sensie ogólnym bo na miłość życia czasem się czeka latami. Nawet to że kochamy zwierzęta lub pomagamy innym wzbogaca, bo to jest takie miłe uczucie, takie ciepełko.

Gość gość
odkad jestem w obecnym związku widzę jak "wzrastam" , pięknieję z dnia na dzień, dbam o siebie, wcześniej myślałam 'jak to jest że ludzie w związku jeszcze o siebie dbają?" a teraz już wiem - mam takiego chłopaka, który jest moim ideałem, dla niego chcę być naj, ludzie mi się teraz przyglądają, mam jakieś wewnętrzne światło, którego wcześniej mi brakowało, ludzie mnie zagadują, czuję ,że to zasługa tej miłości :)

Gość gość
NIE MA MILOSCI !!!

Gość gość
głupia jesteś, ale po części masz racje

Gość gość
a co to za miłość,że trzeba ukrywać się mój kochanek żonaty,jestem juz zmęczona tą konspiracją w d***e mam taką miłość