Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siuska

Czemu nie czytacie BIBLII

Polecane posty

Gość PraweaTywea
mow za siebie.

Gość gość
bo bajki to się w dzieciństwie czyta 🖐️

Gość siuska
biblia mowi prawde, a ci co nie wierza i nie poznali prawdy zycia zyja jak w amoku obijajac sie w tunelu mroku

Gość gość
bo biblię czytają tylko jehowi!!!

Gość gość
biblię znam od deski do deski (stary testament) wychowałam się w rodzinie Świadków (NT nie uznają) w wakacje jeździłam i głosiłam że żyjemy w dniach ostatnich po maturze wykurzyli mnie ze Zboru (zaszłam z ciążę z niewiernym (Katolikiem) mój tato to w zborze lokalnym był takim jakby proboszczem ;) a brat taty jest "proboszczem" zboru obecnie

Gość gość
siuska biblia mowi prawde, a ci co nie wierza i nie poznali prawdy zycia zyja jak w amoku obijajac sie w tunelu mroku xxxxxxxxxxxx ty masz słuchać i robić co ksiądz mówi, a nie czytać biblię, poznawać prawdę i wyciągać swoje wnioski!!!

Gość Ksiadz Adam
Bo jest napisana językiem jak dla tłuka albo dziecka, poza tym istnienie boga już dawno zostało obalone przez wyznawców (już nie) teorii starożytnych kosmitów.:classic_cool: 🖐️

Gość siuska
do goscia powyze: i co lepiej ci sie zyje z wiedza?

Gość PraweaTywea
Bo biblie czytaja tylko Jehowi - A ty pewnie jestes pobozna katoliczka? :) CO do biblii nigdy w zyciu nie zajrzala.

Gość gość
po maturze wykurzyli mnie ze Zboru (zaszłam z ciążę z niewiernym (Katolikiem) mój tato to w zborze lokalnym był takim jakby proboszczem oczko.gif a brat taty jest "proboszczem" zboru obecnie xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a ty - puszczalską szmatą!

Gość siuska
kurde z jakiej wiochy zescie sie zerwali

Gość PraweaTywea
Gosciu - Jesteś D**ą A nie Śwaidkiem Jehowy :) Jakbys byla Swiadkiem to bys nie pisala bzdur ze swiadkowie nie uznaja Nowego Testamentu. :O Ja swiadkiem nie ejstem a wiem ze uznaja nowy testament bo moja ciotka jest i ma normalna biblie jak katolicy albo protestanci. tylko inaczej przetlumaczona.

Gość gość
e tam puszczalską z mężem jesteśmy już 10 lat po ślubie i nieźle nam się układa więc z perspektywy czasu to był mój najlepszy skok w bok ;) w życiu no i mam cudownego syna

Gość siuska
ci co nie wierza tak naprawde jej nie czytali....