Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie bede macocha

Corka mojego meza mnie nienawidzi

Polecane posty

Gość nie bede macocha

Moj maz ma 16 letnia corke. Ona mnie wrecz nie znosi i wiem dlaczego. Problemem dla niej, a raczej dla jej matki jest to, ze jestem sporo mlodsza od mojego meza. Miedzy nami jest 20 lat roznicy. Ja mam 25 lat, a jego corka 16. Jest nastolatka, ktora przechodzi okres buntu i cala swoja zlosc kieruje na mnie. To takie drobne sprawy, ale jednak. Maz z nia rozmawial, ale to nic nie daje, czasem mam ochote ja nauczyc czegos, ale to nie moje dziecko przeciez. Czy sa osoby, ktore tez byly w takiej sytuacji? Jak sie zachowywac i jak reagowac? W dodatku wiem,z e to jej matka ja buntuje, ale z nia rozmawiac nie bede bo to wariatka.

Gość nie bede macocha
nie ma nikogo z podobnym problemem?

Gość gość
na to nie ma rady, musi sama do ciebie sie przekonac, a jak matka ja buntuje to nie ma szans na poprawe reralcji nie mam takiego problemu, ale znajoma jest w odentycznej sytuacji? ona mieszka z wami?

Gość gość
Dziwisz się? Przychodzi baba, starsza o 9 lat i zabiera jej ojca. Wracaj do siebie, a rodzine zostaw w spokoju. Niech się rodzice pogodzą i zyja ze sobą jak Bog przykazal.

olej wpisy załosnych mend jak ta wyzej, co ja pewnie meżus rzucił:D nie licz na szybka poprawe waszych stosunkow, bo ona jest zla na ciebie nie na ojca ze jestescie razem

Gość nie bede macocha
na szczescie razem nie mieszkamy, ale jak chce mi zrobic na zlosc to czesciej wtedy przychodzi i to pod nieobecnosc meza. Ja jej ojca nie zabralam, bo mysmy sie spotkali jak on z zona byl juz 5 lat po rozwodzie.

Gość manul
zazdrosna jest, do tego ma pewnie żal za całą sytuację, no i nie jesteś też starą babą, więc ją to wkurza, że ojciec się za młodszymi ogląda. Co masz zrobić? Nic z czasem Cię w jakiś sposób zaakceptuje a jak nie to i tak nic na to nie poradzisz. Wazne zeby na faceta nie miało to dużego wpływu, bo znam takich którzy zostawiali swoje dziewczyny ze względu na dzieci

Gość gość
olej to pokaz ze cie to nie rusza,a jak przychodzi staraj sie robic cos interesujacego tylko jej nie wciagaj niech podpatruje,nie przejmuj sie glupimi komentarzami,takiej nastolatce latwo zaimponowac w sasadzie jako kobieta,ciuchy i kosmytyki,torebki i buty z czasem sie przelamie jak zobaczy ze moze sie od ciebie czegos nauczyc,jestes tylo kilka lat starsza wiec z nowinkami nie powinnas miec problemu to samo ze sprzetem ,dajesz rade i do przodu

ale co takiego konkretnego robi do ciebie??Powiedz mezowi, niech porozmawia z córka W sumie nie napisałaś w czym ci dokucza i co cię w niej drazni

Jak mama ją buntuje i to w tym najgorszym wieku jeszcze to nic nie zrobisz. Mąż o tym wie? Pogadaj z nim. Może jakaś sytuacja ma na nią wpływ tzn zależy jak się rozstał z jej mamą czy zostawił ją dla Ciebie, czy zdradzał ją z tobą wcześniej. Jak tak to mała się czuje oszukana i ma żal. Jeżeli nie to będzie łatwiej pogadać i coś zaradzić. jest jeszcze opcja, że jej minie jak trochę dojrzeje i skończy się bunt młodzieńczy.

powiedz jej żeby wyp... w podskokach jak jej się coś nie podoba. Krótka piłka.

Gość gość
Myslę ze powinnas ta sytuacje wziasc na przeczekanie nawet jesli dziewczyna bedzie miała swoje humory 16 lat to okres buntu i gry hormonów pewnych rzeczy moze jeszcze nie rozumieć lub tłumaczyc sobie na wspak oczywiscie nie znaczy to ze mozesz pozwolic jej obrazac sie ale zbyt mocne rozmowy miedzy wami moga tylko pogorszyc sytuacje nie narzucaj sie za bardzo ale nie okazuj niecheci zwłaszcza do jej matki nawet jesli ja buntuje bo i tak z nia nie wygrasz to w koncu jej mama z czasem dziewczyna zmieni zdanie ale twoj partner powinien z nia porozmawiac

Gość gość
20 lat starszego chłopa sobie wziełaś ? a fuj, ochydztwo

Gość gość
Ale co konkretnie masz zamiar zrobić? nie lubi cię - nosz kurna - trudno, naprawdę da się z tym żyć. Nie musisz się z nią widywać, ona ma się spotykać z ojcem, z tobą nie musi.