Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy dobre zrobiłam mieć wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość gość

Mam kolegę którego znam 17 lat. Kiedyś byliśmy przyjaciółmi. Potem naszexdrogi sie rozeszły. Mieszkamy w jednym mieście ale mamy inne priorytety. Ja praca rodzina itd a on narkotyki alkohol. Ostatnio on został zwolniony z pracy bo był aresztowany i jego szef nie wytrzymał tego ze po raz kolejny nie przyszedł do pracy. On jj wcześniej stracił mieszkanie i spał to u tego to u tamtego. Dopóki miał prace i pieniądze było ok, ale jak tylko został bez grosza został tez bez kolegów. Wyrzucili go z mieszkania, nikt nie chciał go przygarnąć wiec spał on pod jakas blacha w jakimś podwórku. Nie mamy ze sobą takiego kontaktu jak kiedyś ale sentyment po tylu latach znajomosc***ozostał. Wczoraj wiec napisałam jego siostrze jaka jest prawda. Ze jest grudzień a on śpi często po alkoholu lub narkotykach na dworze i ze nie chce zeby jego rodzina sprowadzała go do domu w trumnie i ze moze moga mu jakoś pomoc. Jego siostra była w szoku, podziękowała itd. Dzisiaj on do mnie zadzwonił z pretensjami ze go "podkablowalam" i żebym sie odj***** od jego zycia. I teraz sie zastanawiam czy to był słuszny wybór mówiąc wszystko jego siostrze. Dodam ze my jestesmy w uk. On tutaj nie ma żadnej rodziny prócz syna którego widzi ta na kiedyś.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować