Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Nienawidze ludzi tez tak macie

Polecane posty

Gość gość

Mam dość ludzi dookoła mnie, mam wrażenie jak bym był w samym środku beznadziejnych prymitywnych ludzi. Kiedyś miałem masę fajnych znajomych a dzisiaj większość mnie olewa i nie utrzymują ze mną kontaktów, nie wiem może to przez to że jestem aktywny artystycznie i zauważyłem że wielu ludzi mi tego zazdrości i czasem nawet niby w żarcie starają się mi dowalić albo podłożyć pod nogi jakąś świnię a tak sobie dla zasady bo on potrafi a ja nie. Co dziennie spotykam się z chamstwem i totalnym brakiem kultury między ludźmi, jak nie w pracy gdzie mam kontakt z klientami to na portalach społecznościowych albo na spacerze w parki czy "na mieście" podczas zwykłych zakupów. Dlaczego ludzi normalnych takich porządnych i kulturalnych jest tak bardzo mało, zaledwie garstka ? Nie wiem dlaczego muszę się męczyć i dusić każdego dnia w tym wszystkim, może na jeden tydzień spotkam jedną fajną osobę a tak to wiecznie nachodzą mnie prymitywni ludzie. Nie mam jakiegoś wysokiego mniemania o sobie, jestem tylko dobrze wychowany przez rodziców i szanuję ludzi a tego szacunku również oczekuję i niestety bez vice versy. Z dzisiejszymi ludźmi dzieje się chyba coś złego, pamiętam jak kiedyś jeszcze było normalnie a dzisiaj jest tragedia. Mam 28 lat a czuję się tutaj jak na jakiejś obczyźnie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować