Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LUKSUS7777

dziewczyny chlopaki czy lubicie kupowac PRODUKTY LUKSUSOWE

Polecane posty

Gość LUKSUS7777

jesli tak to napiszcie co posiadacie ja nie mam wiele, ale za kazdym razem kiedy dostaje lub kupie cos ekskluzywnego to czuje sie taka wyjatkowa:) ogolnie to my z chlopakiem mamy sporo rzeczy z wyzszej polki jak..auto audi, ciuchy tommy h,zegarek guess, pierscionek zareczynowy za bagatela 10 tys, mam dwie torebki drozsze wiem ze te drogie rzeczy nie sa najwazniejsze, ale zalozylam ten topik aby sie dowiedziec jak to u was jest :)

Gość LUKSUS7777
haha zbereznik a co zlego jest w zegarkach marki guess?

Gość gość
każdy kto zasmakuje luksusu chce go więcej. można oszaleć z miłości do luksusu

Nie wiem, jakoś nie definiuję swojego bytu przez rzeczy, więc dla mnie definicja luksusu to coś innego niż drogie zegarki.

Gość LUKSUS7777
no dalej dziewczyny i chlopaki wypowiedzcie sie co sadzicie

Gość gość
ja lubię drogie perfumy ,złoto, futra

mysle ze gdybym powiedzial swoje zdanie to ktos moglby mnie pozwac za naruszenie dobr osobistych osoby prawnej a nie mam czasu na takie procesy. jest kilka marek sprzedajacych wartosciowe, eleg zegarki ktore mozna nazwac precjozami i jedynie moim zdaniem, w grupie tych firm nie koniecznie jest tez gues... :)

Gość LUKSUS7777
wiadomo ze rzeczy drogie nie sa najwazniejsze, ale czasami jest fajnie cos kupic sobie lepszego

Gość LUKSUS7777
no to jakie wy produkty kupujecie i jesli kupujecie to gdzie? w polsce czy zagranica?

Gość gość
gdybym nie miała co robic z pieniędzmi to dlaczego i nie, ale ciułać ,żeby kupić sobie zegarek, torebkę ... w cenie z kosmosu moim zdaniem nie ma większego sensu

Tak, czasem fajnie, ale drogie samochody i złote zegarki? Jakoś nie przepadam za takimi pierdołami. Nie sprawia mi to jakoś dużo radości, nie mam parcia na drogie i markowe rzeczy. Lubię za to jak wszystko w okół mnie jest estetyczne- wierzę jednak, że taki efekt można uzyskać małym nakładem :).

Gość gosciowa z miasta
no troche tego mam torebki guess buty LV za 1200 euro!!! i kilka par "tanszych" torebki LV ubrania TH, BURBERRY, Abercrombie drogie prefumy, od 350+ kilka luksusowych wycieczek na koncie i duzo innych materialnych rzeczy

Gość LUKSUS7777
to zalezy ile trzeba ciulac, jesli pol roku to faktycznie bezsensu

Abercrombie to luksus?!?!?! hhahahahaha no teraz to padam... :D wiesz jak w stanach jest pozycjonowana ta marka wraz z Hoolisterem????:D zastanow sie co mowisz... :P:)

Gość gość
Ja się nie przywiązuje do rzeczy, więc dla mnie kawałek metalu za 10 tys byłby zwykłym wyrzuceniem pieniędzy w błoto. Wolałabym za to gdzieś pojechać. Ale to tylko moje zdanie, ja nigdy nie miałam parcia na kasę, lubie ładne rzeczy ale niekoniecznie muszą być drogie.

Gość gosciowa z miasta
hahah, tylko czemu malo kogo na to stac:D i wolą bluzy z rynku albo od chinoli:D a moj maz uwielbia ta firmę

Gość LUKSUS7777
no laski ale gdybyscie mialy takiego chlopaka co by wam kupowal takie cudenka to chyba byscie nie pogardzily

Gość gość
Czy ja wiem czy lubię? Raczej te dobrej jakości i z naturalnych materiałów. Te raczej są drogie,ale nie zawsze, jeśli nie są znanych marek :D

Gość gość
Ja mam ciuchy od Rumunów, albo z biedronki, wafle kakaowe na wage.

ja wam powiem jakie to sa dobra luksosowe: 1. zegarek patek 2. auto nie jakies typowe tylko np tesla, albo gepard 3. ubrania, kobiecych nie znam ale z garniturow np marka Brioni, Cesare Attolini Napoli, Luigi Borrelli, Tom Ford 4. motorowki, obrazy, nieruchomosci w wiezowcach klasy A+\ itp itd... a wy mi o ciuchach abercombi piszecie.... :D haha dobre sobie... :P:)

Gość gość
a ja bardzo chętnie bym sie zdecydowała na takiego chłopaka

"no laski ale gdybyscie mialy takiego chlopaka co by wam kupowal takie cudenka to chyba byscie nie pogardzily" Raczej bym z takim kolesiem nie była. Serio, zegarek za kilka tysięcy to dla mnie kasa wyrzucona w błoto. Albo kilka par szpilek. Bezsensu.

Gość LUKSUS7777
zbereznik my mowimy o dobrach luksusowych na jakich niektorych polakow stac a nie o produktach na ktore stac najbogatszych na swiecie, pewnie zadnych z tych rzeczy nie posiadasz a sie wymadrzasz

Gość gość
"Chłopak, którego na to stac nie zdecyduje sie na związek z Toba usmiech.gif gosciu. Chyba, ze o czystym sponsoringu mówimy" Ty zycia nie znasz rokokowa :)

Gość gość
nie widziała du​pa słońca, zagorzała od księżyca :O