Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci 40 plus pytanie

Polecane posty

wcale sie nie musisz ludzic .Czasem sa szczesliwe zakonczenia :-D Mam kolezanke , ktora zawsze mowi : predzej kobiete po 40-stce przejedzie tramwaj , niz wyjdzie za maz :-P Ale to jest tylko chyba zart .

Gość gość
stare kury są zazdrosne bo koguty chcą młode kury a stare kury robiły to samo w młodości co obecne młode kury.

autorko(?) jestes rozwodka , wdowa , panna? bo to chyba ma znaczenie ,tak mi sie wydaje .

Gość gość
spoko, nic na siłę co prawda w wieku 40 lat poddac się to troche szkoda, bo jednak jeszcze trochę życia zostało ( teoretycznie), no ale jak się nie da, to trudno, cóż poradzić... Trochę szkoda bo taka mam jeszcze ochotę na aktywność ! ( każdą) szkoda że tak się to marnuje- bo tak to odczuwam....

alez nie poddawaj sie .W kazdym razie . Przeciez sa szczesliwe zakonczenia . Chocby nawet ja .Mialam 43 lata , jak wyszlam za maz .A maz -47 lat . Czyli wlasciwie rownolatek .

Gość gość
jestem panną, ale byłam w dość długim nieformalnym związku

Gość gość
Eleene alez nie poddawaj sie .W kazdym razie . Przeciez sa szczesliwe zakonczenia . Chocby nawet ja .Mialam 43 lata , jak wyszlam za maz .A maz -47 lat . Czyli wlasciwie rownolatek . x Desperacja do wielu rzeczy prowadzi

Gość gość
eleene, fajny pocieszający przykład, dzięki.

Gość gość
gość jestem panną, ale byłam w dość długim nieformalnym związku x Czyli seks bez zobowiązań takiej to nikt nie chce na partnerkę

Gość gość
spoko, spoko, zobowiązania były:) no nic... zatem nie będę się załąmywać całkowicie, aczkolwiek zbytni optymizm chyba też nie jest wskazany, może taka karma, nie wiem, - w sumie gdzie jest napisane że każdemu musi się udac... nigdzie.

ktos mowi : desperacja :-D Raczej nie .Maz tak , jak Pan od "koguta" szukal kogos w podobnym wieku . Owszem moglby znalezc mloda kobiete , ktora chocby na jego pozycje skusilaby sie , ale czy to fajne byloby ? Poza tym pewnie chcialby jeszcze dziecko urodzic , znow w pieluchy i ciagle trzeba dorownywac kroku mlodej kobiecie . A tak podobne doswiadczenia zyciowe , podobne spojrzenie na rzeczywistosc .

Gość gość
puszczalskiej to nikt nie chce za żonę, kto to widział uprawiać seks bez ślubu

Gość gość
tylko frajer, nieudacznik i desperat bierze sobie kobietę po 40

Gość gość
słaba ta prowokacja:)

Gość gość
jak ktos nie znajdzie męża to do 40stki ma seksu nie uprawiać????????

Gość gość
W Polsce malo kto :O Za granica natomiast nie jest to nic szczegolnego ani wyjatkowego. 40 letnie kobiety moga spoko spotkac faceta do 50.

Gość gość
aha, to czym się różnią pod tym względem ludzie zagranica od nas? jesteśmy bardziej zacofani?

Gość blobzing
no tak dosiedli się do 45 latek faceci 55-60 lat i kobiety kręciły nosem że w ogóle ktoś je chce :o kobiety my się szybko starzejemy natury nie oszukamy to czego wy wymagacie?

Gość gość
Nie odpowiem ci z czego to wynika, ze za granica jest inaczej. Ale jest! :-D Polacy sa naprawde dziwni pod tym wzgledem ale zostawiam rozwiazanie tego problemu tym, ktorzy maja ochote sie w to zaglebiac. Sama posluchalam swojej wlasnej rady :) Za granica jest po prostu zdecydowanie latwiej pod tym wzgledem. Nie mowie, ze latwo ale o wiele latwiej. U nas to najchetniej by kobiete juz pogrzebali w wieku 35 lat :O