Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HeatherAbernethy

Hello this is very interesting site

Polecane posty

Gość HeatherAbernethy

Teraz ja wiedziec duzo polska ludzie byc glupie

Gość HeatherAbernethy
ja myslec Noxelia jest bardzo zabawne persona lub PrawaTywa tez

Gość gość
And now I know you are a stupid twat and totally uninteresting.

Gość HeatherAbernethy
f*ck off guy

Gość gość
guy? Then you are most definitively stupid cunt.

Gość HeatherAbernethy
kiss my ass!

Gość gość
ha! Don't you wish! If I did, it would be THE best kiss you ever got . However, I don't swing that way.

Gość gość
No i po co to udawanie, ze się jest anglojęzycznym? Brak indefinite article w tytule wszystko zdradza!

Gość gość
I nie: definitively, tylko: definitely. I nie: stupid cunt, tylko: a stupid cunt. Jak chcecie udawać anglojęzycznych, proponuje zacząć od poprawienia swojego angielskiego.

Gość gość
gość - dobrze jej napisalas, dosraj jej więcej :D

Gość gość
17.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość I nie: definitively, tylko: definitely. I nie: stupid cunt, tylko: a stupid cunt. Jak chcecie udawać anglojęzycznych, proponuje zacząć od poprawienia swojego angielskiego. ______________________________________________________________ Ahem, Ty chyba nie widzisz różnicy? celowo użyłam definitively: de·fin·i·tive (d-fn-tv) adj. 1. Precisely defined or explicit. 2. Supplying or being a final settlement or decision; conclusive. ______________________________________________________________ "A" (stupid cunt) nie jest wymagane akurat w tym skonstruowanym zdaniu. ______________________________________________________________ Nie wiem jakiego Angielskiego akurat Ty się uczysz, bo w moim Ang. Jest poprawnie.

Gość gość
Czyli jednak jesteś Polką, no proszę. Cunt jest rzeczownikiem policzalnym (countable noun) wiec wymaga 'a'. A 'definitively' gramatycznie poprawne, ale nie jest używane w tym kontekście. Tak BTW nie 'ucze się' angielskiego, bo jestem dwujęzyczna.

Gość gość
Sch reiben Sie hi er a uf De utsch. Ic h verste he ke in Engli sch. Ich se he, da ss Kafete ria spanne nde Sit e ist. Bei un s in der He imat ist se hr langw eilig. Und noch... wo k ann man hier fic ken? Und was bedeutet "Treść wiadomości została uznana za SPAM."?

Gość gość
Entschuldigung, ich habe so mussen schreiben. :o

Gość gość
18.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Czyli jednak jesteś Polką, no proszę. Cunt jest rzeczownikiem policzalnym (countable noun) wiec wymaga 'a'. A 'definitively' gramatycznie poprawne, ale nie jest używane w tym kontekście. Tak BTW nie 'ucze się' angielskiego, bo jestem dwujęzyczna. ___________________________________________________________ :-) PL jest moim drugim językiem. Nie jestem Polką (chyba że liczy się jednego rodzica-moja mama?). Niemniej, moja forma Ang. Jest jaknajbardziej odpowiednia. :-) Możesz się wykłucać ile zechcesz. Tak czy siak, cunt, or "A cunt" doesn't change my mind about the author. :-)