Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wielki problem z chlopakiem

Polecane posty

Gość gość

witam, mam 20 lat i o 2 lata młodszego chłopaka, ogólnie bardzo go kocham, jest kulturalny, dobrze wychowany, ma bardzo dobre wyniki w nauce itp.rok temu zmarła jego starsza siostra, skończyła studia itp., nie jest to jego jedyna siostra, bo ma jeszcze dwie, ale od tego czasu całego jego życie, całe życie jego , jego rodziny skupione jest na tym co by było gdyby ona tu była, kogo to wina, co ona by powiedziała, co by teraz robiła, jak by się zachowała itp., on tez się tak zachowuje, nie kochamy się bo on nie ma ochoty, nie chodzimy na imprezy, nie słuchamy muzyki, nie smiejem sie nawet, chodzimy wspólnie na cmentarz a on zachowuje się tak jakby mnie w ogóleprzy nim nie było, nie trzyma mnie za ręke , nie jest czuły,nie całujemy się juz nawet tak jak kiedyś. Jego matka uważa że teraz powinien skupic się na żałobie i na studiach, idzie na stomatologie bo jego siostra na tym była, mimo iż wczesniej wcale tak nie planował tylko jego siostra chciała aby on szedł, jego siostra za życie nie była jakimś ideałem, tzn. wg. jej rodziców tak, piąkna, mądra itp., ale bardzo dobrze manipulowała ludzmi, moim chłopakiem zwłaszcza , on był takim rodzinkiem i ona chciała decydować za niego, jaką ścieżkę w życiu wybierze, nawet ubierał się tak jak jego siostra lubiła. Chciałabym mu jakoś pomóc ale sama nie wiem jak

Gość janek692
Pewnie sie ****** ze swoja siostea skoro tal teskni.

Gość gosc5883790
Pewnie jej podbieral bieluzne albo ja podgladal w lazience.

Gość kobieta_goscc
co za podli ludzie siedza na tym forum, ale na szczescie kazde wyrzadzone , wypowiedziane zlo wraca do czlowieka, tekze czekajcie na odwet autorko, masz naprawde problem, probowalas z nim rozmawiac?delikatnie, mysle ze jesli do roku mu nie przejdzie a nie bedzie chcial sobie pomoc u psychiatry, psychologa, z czystym sumieniem mozesz go zostawic....znaczy to ze jest chory, zaloba zdrowa to max 1 rok

Gość gość
Zgadzam sie z tym wyzej; zaloba trwa rok,potem to juz jest choroba.

Gość gość
Nie będzie lepiej jak dasz chłopakowi trochę czasu na dojście do siebie?