Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój były chłopak od 10 lat ma to samo hasło na pocztę

Polecane posty

Gość gość

i inne portale. Co jakiś czas wchodzę i czytam jego korespondencję. Jestem świnią?

Gość gość
ja robie to samo.

Gość gość
Niekiedy z nudów sobie wchodze i czytam jak mój mąż jest w pracy. Wiem ile on zarabia bo księgowa mu wysyła emailem rozliczenia. Wiem co pisze z kolegą, co zamawia na allegro. Czuję się okropnie ale nie potrafie przestać.

Gość gość
haha, dobre jesteście xD

Gość gość
Ja kiedys sie zalogowalam na jego fb i mu pwoedzialam i poprosilam by zmienil haslo bo znam. :D jakos tak nie umiem..swiruje gdy mysle ze cos bym znalazla. Ale poczte, komorke trzepie regularnie i to za pozwoleniem czy bez.

Gość gość
no i dobrze. facet bez kontroli jest jak dziecko ;d

Gość gość
To ja autorka. Z drugiej strony dziwie się, że tego nie pozmieniał, bo przecież wie, że znałam. No ale i tak to nie tłumaczy tego co robię.

Gość gość
Ja i moj maz mamy takie same hasla do naszych poczt i na konta bankowe. Od dziesieciu lat. I jakos zadne z nas nie narzeka. Jak trzeba to korzystamy z jakiego konta trzeba. Czasami musze wyslac jakiegos maila z jego poczty w jego imieniu,np.w zwiazku z allegro. Czasami on ode mnie cos wysyla.

Gość ex_debill_znowu_po
nie wiem, czy jesteś świnią, ale to chore

Gość gość
nierozgarniete kafeterianki nie zajarzyly jeszcze ze autorka pisze o swoim EX!

hahhaa ja kiedyś odgadłam hasło jednego takiego i mu narobiłam bałaganu w poczcie :) Dowiedziałam się przy okazji jaki z niego kłamca. potem zmieniłam mu hasło. Musiał się długo gimnastykować,żeby dostać się na swoje konto (musiał pisać do partalu, gdzie była skrzynka)

Gość jacek5875
sexistowskie swinie! traktujecie swych facetow jak dzieci

Gość gość
Do dns Poczekaj aż ci z portalu udostępnia mu ip komputera, z którego sie logowano ( i zmieniono hasło). Policja juz stuka do drzwi ? :)

Gość gość
dns - i czym ty się chwalisz? :o:o:o zagrywkami jak jakaś pieprznięta 13latka? :o

Gość gość
Ś W I N I E ! jak mozna tak? jak byscie sie poczuly gdyby to Wasi mezowie,chlopaki,partnerzy czytali Wasze maile itp?

Gość gość
moj chlopak tez mnie sprawdza tak

Gość gość
Ona pisze o zwoim ex... Autorko z moim ostatnim ex bylam ponad 5 lat temu powiem szczerze ani loginow ani hasel ani numeru telefonu nie pamietam! mam teraz meza i dziecko i tylko oni mnie interesuja. Co do obecnego meza czasami nawzajem sie sprawdzamy zadnemu to nie przeszkadza bo nic na sumieniu nie mamy :)

my mamy oboje takie same hasła:D bo zamiennie korzystamy ze swojej poczty, oboje z kendego konta na allegro, na fb nas nie ma:D do kont bankowych tez te same hasła:D