Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

byłybyście tak głupie jak Milagros

Polecane posty

Gość gość

ze Zbuntowanego anioła i latały za takim k*****arzem jak Iwo? czy nie zwracałybyście uwagi na takiego babiarza?

Gość gość
iwo był brzydki

Gość gość
to że babiarz to jeszcze nic, ale jak ją poniżył tyle razy :O

Gość gość
Takiego chama nie chciałabym. Za dużo razy ją poniżał. Słyszała przecież, jak mówił, do kogoś, że jest zwykłą służącą i jej miejsce jest w kuchni zdaje się, a ta głupia tak za nim latała. Nie dość, że brzydki, to jeszcze cham. Pablo o wiele przystojniejszy był.

Gość milkaa4741
dla mnie Pablo jest paskudny. Nie wiem. Ma dziwny łeb. Nie moj gust. A Ivo, hmm.. Z poczatku byl taki sobie ale jak potem Mili sciela mu ten kucyk to slicznie wygladal :-) :-) A co do pytania, to nie, nie bylabym z kims takim. Za bardzo sie k*******

Gość gość
jak jest zbliżenie na Iva to on ma taką fatalną cerę, pełno jakichś wyprysków :O mam wrażenie, że ma taką przetłuszczoną skórę, obrzydliwy jest dla mnie przez to :D

Gość gość
o nie wierze!!własnie oglądam Zbuntka

Ale Ivo potem się zmienił gdy zobaczył że nie może żyć bez Milagros. Miłość ma wiele odcieni i jest tak potężna jak nienawiść.

Gość milkaa4741
Wiesz, to byly inne czasy :-) nie to co teraz ze faceci tapete maja. Dla mnie to Serhio byl sliczny :-) tylko charakter juz mial za spokojny

Gość gość
mówił że ją przeleci, traktował jak szmate, brzydki i cham a pablo był ładniejszy i ją szanował ale pamiętacie Sergio? ten to był bardzo przystojny i zakochany w niej, szanował ją jak nikt inny.

Gość gość
dla mnie honor byłby ważniejszy od miłości (jest - może dlatego jestem sama ;P ), od razu bym sobie dała z nim spokój po 1szym takim incydencie. a ona niby taka chojraczka, taka honorowa, a tak naprawdę klei się do wszystkich jak odrzucony pies :O rozumiem, że jest sierotą, ale bez przesady, nie ona jedna i nie jest małym dzieckiem :O

Gość milkaa4741
Ja ostatnio ogladalam dzien w dzien ponad 10 odc. Bez przewijania. Teraz musze troche odpoczac bo mnie troche to znudzilo :-) Aktualnie juz ogladnelam 178 odcinkow :-) w ponad miesiac. A Wy?

Gość gość
właśnie Sergio był spokojny a kobiety lubia takich przygodowych

Gość gość
Pablo według mnie był idealnym facetem i za nim powinna latać, nie uważacie że byłby dla Mili lepszy? chociaż też słyszałam że pózniej zle traktował swoją żone. a Serhio to był ten brunet co go nawróciła?

Gość gość
Pablo jest fajny, ale te włosy ma dziwne no i charakter niezbyt, deprecha, załamki, zamykanie się w pokoju jak baba... Sergio też mi się podobał, chyba każdemu :D

Gość milkaa4741
Ale z Pabla to sie potem niezla suka zrobila.. Az patrzec na niego nie moglam

Gość gość
tak, Sergio to ten brunet ja bym nie była z kimś takim jak Ivo, wybaczyłabym raz, drugi, może trzeci ale potem już nie, ale to miłość wkoncu...

Gość milkaa4741
Niee, Serhio to prawnik. Spotkali sie w dyskotece. Potem okazalo sie ze Starsza Pani go wziela sobie jako prawnika zeby zalatwil jej aby Mili wszystko dziedziczyla po niej. A Mili nie wiedziala o tym i Serhio tez nie, ze to o nią chodzi

Gość gość
Sergio był za spokojny dla Mili :D

Gość milkaa4741
to tylko serial :-) a my go tak przezywamy hehe

Gość gość
mili grała z sergio w innej telenoweli która też była emitowana w Polsce, mieli tam nawet dziecko :D:D:D

Gość gość
pamiętam jak się poznali w dyskotece, potraktował ją jak damę, a ona była w tych k***wskich ciuszkach :D nie mogę się doczekać jak on się pojawi

Gość milkaa4741
a co to za serial byl? :-)

Gość gość
kto się poznał? Sergio z Mili? oni się poznali na dyskotece?

Gość milkaa4741
tak patrze na youtube Valeria i widze ze jeszcze sa mlodzi aktorzy :-) chyba nagrywane jeszcze przed zbuntowanym

Gość gość
tak, ktoś ją chyba zaczepiał a Sergio ją obronił. Jeśli dobrze pamietam, to on byl wtedy na swym wieczorze kawalerskim, a jak ją poznał to oczywiscie odwołał ślub. Chyba niczego nie pokręciłam

Gość milkaa4741
Nie, nie pokrecilas :-)

Gość gość
rok przed zbuntowanym

Gość gość
w Zbuntowanym Mili ma chyba 24 lata a wygląda jakby naprawdę miała 18, prawda?bardzo młodziutko