Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka1969

życie to nie bajka

Polecane posty

Gość lidka1969

Witam wszystkich którzy czytają!nigdy nie zadawałam pytań na takim forum więc nie wiem jak mi pójdzie.Moje życie ostatnio strasznie się pogmatwało ,w ogóle życie mam dziwne ,ale zadam pytanie :gdy w życiu już nie ma nic do zrobienia i czuje się człowiek sam i bez celu to lepiej aby odszedł czy męczył się dalej?

Gość gość
To poeinien znalezc cel, motywacje do zycia, pomagac innym, ohladac slonce, jexdzic na roerrze .....

Człowiek, a zwłaszcza kobieta to jest taka istota, która wytrzyma wszystko. Cel w życiu sobie znajdź i żyj.

Gość gość
A pracę masz?! Jak tak, to co k***a narzekasz????

Gość lidka1969
praca to nie wszystko,zresztą pracuje od świtu do nocy i jeszcze w domu,więc brak czasu na przyjemności

Gość gość
To zluzuj , musisz miec czas na odpoczynek

Gość lidka1969
jak zluzuje to nie będzie pieniędzy a niestety sama na wszystko muszę zarabiać i krąg się zamyka masz prace ale nie masz czasu na nic***pracujesz jak maszyna

To przystopuj, kiedyś też tak uważałam, że praca i praca, wszystkiego mało. Grunt to dobra organizacja, wszystko sie da, ale musisz nauczyć się troszke egoizmu.

Gość lidka1969
pewnie i tak ale no cóż jak znikąd nie masz pomocy a jeszcze z rodzicami masz problemy to mózg zaczyna siadać najlepiej bym znikła gdzieś ale to nie takie proste

Życie nie jest proste, ale ty nie jesteś odpowiedzialna za wszystkich wokół, może pora pomyśleć o sobie. Właśnie gdzieś wyjechać, zresetować się. Skąd taki nadmiar odpowiedzialności?

Gość rozwódkaaaa
odejść zawsze zdążysz, a może jednak coś dobrego możesz to zrobić lub przeżyć? szkoda marnować tej szansy.

Gość lidka1969
no cóż moi bracia to moi bracia i tylko tyle a rodzice pomocy potrzebują no i syn który też deko choruje i jeszcze niestety nie pracuje,mówię moje życie jest tak pogmatwane że szok ,brak w nim jakiegoś pozytywu tylko same negatywy

Gość rozwódkaaaa
takie zycie, raz jest pod wozem, raz na wozie, poczekaj na swój czas i wykorzystaj szansę.