Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myslicie czy one znajda jeszcze facetow i czym to moze byc spowodowane

Polecane posty

Gość gość

Sluchajcie tak sie zastanawiam, bo znam dwie kobiety, naprawde fajne i... samotne. Jedna to dalsza kuzynka, druga, babka, ze sklepu, gdzie robie zakupy (czasem z nia gadam). Sprzedawczyni ma ponad 40 lat, ale wyglada na duzo mniej, na 32, moze nawet 28, jest szczupla i ladna, ale taka jakby niesmiala, wycfana, nie podkresla urody, ale w zadnym razie nie jest zaniedbana. Jest bardzo mila. Kiedys mi sie zalila ze nie moze znalezc faceta. No a kuzynka to jej przeciwienstwo z charakteru, tez mlodo wyglada, bo ma 34, wyglada na 24. Bardzo zadbana, dlugie wlosy, delikatny makijaz, sukienki. I ona jest wlasnie smiala, ciagle poznaje nowych ludzi, ale jakos faceci jej unikaja. Czym moze byc spowodowane ze te dwie kobiety nie maja powodzenia, wydaje sie, ze nic im nie brak?

Gość gość
jeżeli nie są głupie, na pewno znajdą

Gość gość
Kuzynka nie ma nikogo od prawie 6 lat, a co do tej babki ze sklepu to nie wiem, ale znam ją od prawie trzech... Wydaje mi się, że one po prostu nie mają powodzenia i zastanawiam się dlaczego, bo znam wiele mniej sympatycznych, brzydszych, etc. Dziwnie się życie czasem układa.

Gość gość
Może tym, ze są zbyt tajne dla polaczkow, którzy szukają tylko garkotlukow.